Mám dobry návrh na kartu! KTO by mohol emilianovi poslat ???
Mám dobry návrh na kartu! KTO by mohol emilianovi poslat ???
Caute mam dobry návrh na modru kartu a postavu... Ale je uz potom vyberani... dalo by sa mu to este nejako poslat ???
Re: Mám dobry návrh na kartu! KTO by mohol emilianovi poslat
můžeš to poslat sem nám všem ostatním, my ti zhodnotíme zda je to skutečně dobrý návrh 

ok
Modrá karta : Voodoo Bábka
Ked si hráč vytiahne túto kartu z baíčku tak ju môže položiť pred niektorého z hráčov. Hráč pred ktorým je táto karta je na dostrel hráča ktorý mu ju dal a môže mu dať lubovolny počet kariet bang!
alebo:
Postava: Tyria La'Tyndem
Každe kolo si vyberie hociktorého hráča pri ktorom bude mat svoju voodoo babku....(má taký istý efekt ako tá modrá karta).
ta definicia kariet je narychlo písana hadam tomu ale pochopíte
Modrá karta : Voodoo Bábka
Ked si hráč vytiahne túto kartu z baíčku tak ju môže položiť pred niektorého z hráčov. Hráč pred ktorým je táto karta je na dostrel hráča ktorý mu ju dal a môže mu dať lubovolny počet kariet bang!
alebo:
Postava: Tyria La'Tyndem
Každe kolo si vyberie hociktorého hráča pri ktorom bude mat svoju voodoo babku....(má taký istý efekt ako tá modrá karta).
ta definicia kariet je narychlo písana hadam tomu ale pochopíte
ta modrá karta nezní špatně, jen k ní sehnat nějaký obrázek a myslim že by byla hratelná. Ta postava už jen defacto kopíruje tu kartu. Každopádně snaha se cení 

myslim ze tento by bol v pohode
http://imgupload.sk/viewer.php?file=111" onclick="window.open(this.href);return false; ... 903586.jpg
http://imgupload.sk/viewer.php?file=111" onclick="window.open(this.href);return false; ... 903586.jpg
jo ten je dobrý
Do toho rozšírenia ju už určite nedostaneš, ale skús si urobiť vlastné rozšírenie.
mohol by stoho niekto spravit kartu na stiahnutie?
udelej to v bang! generátoru a odtamtut se to da stahnout
bang! generátor nefunguje