1) Poklad
Změnil bych to na dva a více hráčů. Takhle těžko dojde k uplatnění.
2) Acawoi
Proč má tři životy? Jeho schopnost s pokladem nechápu. ,,Neplatí na něj indiáni" je vůbec špatná vlastnost. Věřte mi, před rokem či dvěma jsem ji také zkoušel. Teď vím, že tudy cesta nevede.
3) Nathez Car
Zajímavá schopnost, chtěla by však trochu vybalancovat. Momentálně je to taková kombinace Black Jacka s Clausem ,,The Saint"
4) Dýmka Míru
Pěkné, nevidím žádný problém.
5) Wabanaki Kam
Od začátku špatně, vždyť je to přetuněný Vulture Sam!
6) Indian Horde
Huh, nápad dobrý. Provedení mi však hratelné nepřipadá. Vždyť se hráči nestihnou pozabíjet mezi sebou! Tento odolný mechanismus je všechny vyvraždí rychleji, než by Willy the Kid zahrál dvakrát Bang.
7)James Indiano
Tohle bych mohl vyzkoušet.

Ruby karet
Pěkné, drží se stylu High Noon a Fistful of cards
9)Soubor s pravidly
Šlo by si s tím více vyhrát, případně trochu zahladit, avšak smysl jsem z toho vyrozuměl, a to je rozhodně nejdůležitější.
10) Vyvažovací karty
Obrázky hezké.Palec nahoru za to, že jste mysleli i na zachování rovnováhy.
11)Jed
U popisu jsem se pousmál, ale funkce karty se mi líbí.
12) Náčelník
Zatím nejlepší karta z tohoto rozšíření. Originální, jasná, stručná.
13) Indiáni vrací úder
Pěkné,zamlouvá se mi.
14) Duel
Fíha, tohle vypadá zajímavě. Musím vyzkoušet.
15) Obchodník
Nechápu, nemohli byste to vysvětlit podrobněji?
16) Zlatá horečka, Indiánská vesnice
I když jsem s rozšířením Zlatá horečka rámcově obeznámen, bohužel jsem dosud neměl tu čest si s ním zahrát. Proto přenechávám hodnocení těchto dvou karet na někom povolanějším.
Celkové shrnutí: Pracujte na tom dál. Určitě přijdete na to, jak které karty poupravit a které vypustit úplně. Cesta k opravdu povedenému vlastnímu rozšíření je dlouhá. Sám jsem to také zkoušel. Výsledek mojí práce( takovou malou katastrofu) si můžete klidně vyhledat. Přeji vám hodně odvahy a trpělivosti. Na vaše případné budoucí opravy a práce se rád podívám, možná na ně dokonce napíšu stejně vyčerpávající elaborát, jako je tento.
Ps: Vychytejte alespoň část pravopisných chyb. Z některých karet(Poklad, Indiáni vrací úder) jsem dostával češtinové záchvaty