Robbers Roost
-
Robbers Roost
Je tu někdo, kdo by ho hrál? Nechce se mi to překládat jen tak.. pokud chcete, napište komentář. Díky!
Re: Robbers Roost
Samozřejmě! Co v něm najdu?
Rozhodně se tomu věnuj. Mám zájem si zahrát! 

Přečetl jsem si základ pravidel a těším se!
Nemá někdo odkaz na Robbers Roost mám asi patnáct různých rozšíření pokud budete mít zájem ta napište
Oč se jedná? Mám určitě zájem 

Patnáct rozšíření? Až budeš moct, určitě mi je pošli!
-
Přemýšlím, že by bylo zajímavé udělat nějaký webový archiv všech (nebo alespoň většiny) amatérských rozšíření.... byly by tam názvy, tvůrci, pravidla, linky ke stažení, popřípadě příběh rozšíření. Sloužilo by to k archivaci vývoje Bang! komunity v ČR/SR. Sice byla většina těchto rozšíření nepříliš zdařená, ale na druhou stranu by bylo zajímavé mít všechny nápady na rozšíření pohromadě. Co vy na to? Klidně se toho ujmu, vy mi můžete pomoci s podklady 

Zdravím, taky bych rád link na všechna ta rozšíření. Ideálně na mail jakub.neumayer@gmail.com. Děkuji moc:)
-
Tounere jak víš tak to bylo v rubrice download ale už není.. škoda. Protože to co je na fóru není ani polovina toho co tam bylo..
Jak pokračují překlady? 

-
Bude to trvat. Musím ještě dodělat překlad tf2 expansion
všechny ty rozšíření jsou neoficiální a jsou k nalezení na tomto fóru 

Death Mesa je fakt super rozšírenie. A myslím si, že aj toto bude, keď bude preložené. Už sa neviem dočkať