1) U karet Rvačka, Springfield a jiné, se kterými se musí odhodit ještě jedna karta, + postavy Sid Ketchum, Doc Holiday a jiné, zda se dají odhazovat i karty vyležené ( modré, zelené) .
2) a - Pokud jsem Apache Kid a ve hře je Odražená střela, zda ostatní mohou střílet i károvými bangy ?
b - zda se dá střílet do karet např. kartou Pepper box, springfield a pod. ?
c - zda se lze bránit kartami úhyb, železný plát, barel a jiné ?
d - kolik bangů mohu střílet a zda poté mohu vystřelit i na hráče ?
e - zda-li při střílení do karet platí vzdálenosti a různě je ovlivňují karty ve hře ?
f - Pokud zahraji duel a jsem Apache Kid, může vyzvaný hráč používat kárové bangy ?
3) Je-li ve hře Ruská ruleta mohu se bránit železným plátem úhybem, barelem apod. popřípadě schopností postavy Jourdanais ?
4) Pokud jsem Doc Holiday mohu po využití schopnosti dále střílet kartami bang a jestli také platí vzdálenosti či mohu střílet na kohokoliv.
5) Jaký je rozdíl mezi kartami Soudce a Laso ?
6) CO má přednost, jestliže se sejdou karty Daltonové - Soudce, Peyote - Požehnání(Prokletí), Peyote - Žízeň(Příjezd vlaku), Odstřelovač - Kazatel, apod. ?
7) Mohu se bránit kartami železný plát, úhyb, sombrero, barel a pod. popřípadě schopností postavy Jourdanais, pokud je ve hře Fistful ?
8 ) Jak se hraje s vězením pokud je ve hře : a - soudce
b - laso
9)Pokud jsou ve hře Želízka a já zahraji např. černý duel, mohu odhazovat červené bangy ?
10)Pokud je postava El Gringo zasažena kartou Indiáni, Kulomet, Houfnice a pod., bere si kartu od hráče, který ji zahrál ?
11) Líže Bart Cassidy také na zásah od karty Dinamit, Ruská ruleta, Fistful, Pravé poledne ?
12) Pokud jsou ve hře želízka říká se černá - červená nebo piky, káry, srdce, kříže ?
Děkuji za případné odpovědi.