dnes jsme narazili na zajímavou situaci: Platila Vendeta (možnost 2x za sebou) a Madam Suzana. V této situaci musím zahrát 3 karty dohromady nebo v každém "tahu" 3 (čili 6 celkem)?
Suzana říká, že musím 3 karty zahrát ve svém tahu, ale pokud na Vendetu táhnu srdce, tak můj tah neskončil, jen se prodloužil, ne?
Vím, že tohle je asi slovíčkaření, ale to je v Bangu skoro vždycky
Aj mi sme to hrali včera a mali sme túto istú situáciu. Mi sme to harali inak. 1Xkrát ked si išiel mal si zahrať 3karty, ked nie stratiš zivot. Po fáze 3 si vitiahol kartu srdce, takze mas dalsie kolo. Aj teraz si mal zahrat 3Xkarty, ked si nezahral zase strata zivota(Takto ma zničila vendeta so suzanou)
Neviem presne ale podla mňa takto by to malo byt...
pozor, podľa mňa to je takto, popis karty vendeta ti umožňuje losovať na konci tvojho ťahu. a ak potiahneš srdcia, dostávaš ťah naviac. to znamená že znova fáza 1,2,3...
čiže v prvej fázi losouješ, potom napríklad dáš bang a nemáš volcanic a skončíš fázu 2, pokračuješ fazou 3,vyhodíš karty, losuješ, potiahneš srdcia, znova prvá fáza, potom v 2. hráš bang, a v 3. zase vyhodíš a ide další hráč, takže ak to zhrniem, ak si hral teda v tom istom kole, pozor nie ťahu (tie si mal dva) 2x bang vďaka dvom ťahom, tak by si mal zahrať 3 karty v prvom inak strácaš život a tiež v druhom ťahu 3 karty inak strácaš život, podla mňa hráš 2 ťahy v jednom kole, a madam suzana má napísané že počas svojho ťahu čiže
hráš 2x, tak 6 kariet, ale v každom ťahu 3, nie 4 a 2...