Tak kdo je podle Vás nejlepší paňák v Bangu!
Tak kdo je podle Vás nejlepší paňák v Bangu!
Tak tenhle "barel" zatim vede soutěž o nejlepšího paňáka v bangu. Mně se tak dobrej zdaleka nezdá...
Slab...
Já tuším hlasoval pro Slab the Killera, ale ještě sem přemýšlel o Willy the Kidovo a Calimity Janet...
- srab
- Site Sherif
- Kontaktovat uživatele:
Re: Slab...
[quote:92b2f63e67="o.l.i.n"]Já tuším hlasoval pro Slab the Killera, ale ještě sem přemýšlel o Willy the Kidovo a Calimity Janet...[/quote:92b2f63e67]
Jakej Slab the Killer
si snad chtěl říct [b:92b2f63e67]SRAB[/b:92b2f63e67] the Killer

Jakej Slab the Killer

Re: Slab...
[quote:4ce1951ebb="srab"][quote:4ce1951ebb="o.l.i.n"]Já tuším hlasoval pro Slab the Killera, ale ještě sem přemýšlel o Willy the Kidovo a Calimity Janet...[/quote:4ce1951ebb]
Jakej Slab the Killer
si snad chtěl říct [b:4ce1951ebb]SRAB[/b:4ce1951ebb] the Killer
[/quote:4ce1951ebb]
Kdybys tam byl ty, tak pro tebe budu hlasovat...
Jakej Slab the Killer

Kdybys tam byl ty, tak pro tebe budu hlasovat...
José Delgado
Mně se zdá nejsilnější:
[b:64e7efb655]José Delgado[/b:64e7efb655] - Omezili sme ho na dvě výměty karet za jedno kolo a přesto byl silnej jako vůl...
[b:64e7efb655]Pixie Pete[/b:64e7efb655] - Tak tenhle drsňák je taky pěkně našláplej, myslim, že je ještě lepší než Delgado, ale to jenom proto, že sme Delgada omezili
Jinak sou dost dobrý [b:64e7efb655]Willy the Kid[/b:64e7efb655] a [b:64e7efb655]Calamity Jane[/b:64e7efb655] a další.
[b:64e7efb655]José Delgado[/b:64e7efb655] - Omezili sme ho na dvě výměty karet za jedno kolo a přesto byl silnej jako vůl...
[b:64e7efb655]Pixie Pete[/b:64e7efb655] - Tak tenhle drsňák je taky pěkně našláplej, myslim, že je ještě lepší než Delgado, ale to jenom proto, že sme Delgada omezili
Jinak sou dost dobrý [b:64e7efb655]Willy the Kid[/b:64e7efb655] a [b:64e7efb655]Calamity Jane[/b:64e7efb655] a další.
Re: José Delgado
[quote:8c6f6dd283="Canakja"]
[b:8c6f6dd283]José Delgado[/b:8c6f6dd283] - Omezili sme ho na dvě výměty karet za jedno kolo a přesto byl silnej jako vůl...
[/quote:8c6f6dd283]
Podle českých pravidel může vyměnit jen jednu kartu za kolo ... ony často ty popisy na kartách nejsou přesný.
[b:8c6f6dd283]José Delgado[/b:8c6f6dd283] - Omezili sme ho na dvě výměty karet za jedno kolo a přesto byl silnej jako vůl...
[/quote:8c6f6dd283]
Podle českých pravidel může vyměnit jen jednu kartu za kolo ... ony často ty popisy na kartách nejsou přesný.
Právě jsem si přečetl česká pravidla a u Josého Delgada je napsáno, že svou schopnost může používat víckrát za kolo. Ale je pravda, že je to snad nejsilnější postava ve hře, nemá-li jeho schopnost omezení. Já osobně ho zbožňuju ze všech nejvíc.
Pak mám ještě oblíbeného Apache Kida. A Calamity a Suzy taky nejsou špatné postavy, za jistých podmínek skvělé. Willy The Kid je užitečný jen tak dlouho, dokud má v ruce nějaké bangy (což se někdy stane, že vůbec žádné po celou hru).
Pak mám ještě oblíbeného Apache Kida. A Calamity a Suzy taky nejsou špatné postavy, za jistých podmínek skvělé. Willy The Kid je užitečný jen tak dlouho, dokud má v ruce nějaké bangy (což se někdy stane, že vůbec žádné po celou hru).
[quote:cef4daeddd="Anonymous"]Já mám nejradši Suzy, představte si, že má Volcanic, pak se rozjede, a kromě Mancata nebo piva je k nezastavení (a to je ještě v oficiálních pravidlech napsaný, že pivo můžeš zahrát, i kdyš jseš zdravej - my na to nehrajem)[/quote:cef4daeddd]
To s tym pivom mozes aspon z casti obmedzit tym, ze na zaciatku bangovania das do seba aspon 1 bang, aby si si potom mal co liecit.. a takisto ju zastavi Barel, pokial ho ma vylozeny, nejaky Kon, ktoreho ma vylozeneho a ina zbran ako vulkan... cize dost vela veci
To s tym pivom mozes aspon z casti obmedzit tym, ze na zaciatku bangovania das do seba aspon 1 bang, aby si si potom mal co liecit.. a takisto ju zastavi Barel, pokial ho ma vylozeny, nejaky Kon, ktoreho ma vylozeneho a ina zbran ako vulkan... cize dost vela veci

Re: José Delgado
[quote:9b90efd4cc="Merwin"][quote:9b90efd4cc="Canakja"]
[b:9b90efd4cc]José Delgado[/b:9b90efd4cc] - Omezili sme ho na dvě výměty karet za jedno kolo a přesto byl silnej jako vůl...
[/quote:9b90efd4cc]
Podle českých pravidel může vyměnit jen jednu kartu za kolo ... ony často ty popisy na kartách nejsou přesný.[/quote:9b90efd4cc]
To nejsou. Hráli jsme s bandou lidí Bang s rozšířením Město Duchů a na kartě Josého bylo, že může měnit karty z ruky, v pravidlech, že ze stolu a včil mudrujte. Nakonec se to většinově shodlo na měnění z ruky a já se svým "ze stolu, to ho trošku oslabí, jinak je silnej jak hovado", jak tu bylo řečeno, jsem byl ukřičen - ne že by mi to moc vadilo, jednou jsem takhle využil pěkně Dynamit, když jsem ho lízl, heh
[b:9b90efd4cc]José Delgado[/b:9b90efd4cc] - Omezili sme ho na dvě výměty karet za jedno kolo a přesto byl silnej jako vůl...
[/quote:9b90efd4cc]
Podle českých pravidel může vyměnit jen jednu kartu za kolo ... ony často ty popisy na kartách nejsou přesný.[/quote:9b90efd4cc]
To nejsou. Hráli jsme s bandou lidí Bang s rozšířením Město Duchů a na kartě Josého bylo, že může měnit karty z ruky, v pravidlech, že ze stolu a včil mudrujte. Nakonec se to většinově shodlo na měnění z ruky a já se svým "ze stolu, to ho trošku oslabí, jinak je silnej jak hovado", jak tu bylo řečeno, jsem byl ukřičen - ne že by mi to moc vadilo, jednou jsem takhle využil pěkně Dynamit, když jsem ho lízl, heh