Pokud toto forum navštěvujete, stejně jako já, pravidelně, pravděpodobně jste zaregistrovali, že v sekci otázky a oznámení se v poslední době začali objevovat témata napsaná v anglickém jazyce. Velká většina z nich má za cíl propagovat různé produkty, nejčastěji oblečení. Jsem si na 99% jistý, že jsou vygenerované počítačem.
Jedny tyto zprávy jsem už nahlásil, a po pár dnech byly vymazány, ovšem dnes se zde objevily další, což také vedlo k sepsání tohoto tématu.
Je smutné, že se lidé a firmy tak moc snaží o to, aby byly jejich produkty vidět.

Takovéto zprávy patří na stránky těchto firem, ale ne na fora o karetních hrách.
Rád bych vás poprosil, abyste, pokud podobnou zprávu naleznete, ji co nejrychleji nahlásily. Pokud na ni kliknete, vedle tlačítka citovat naleznete malý červený trojúhelník. Když na něj kliknete, dostanete se do pole, kde můžete téma nahlásit. Vyberte možnost propagace produktu a stiskněte tlačítko odeslat.
Pokud má někdo z Vás možnost kontaktovat administrátory této stránky, (Srab, Benabel, Andy 636) bude určitě nápomocné, pokud je o této problematice informujete.
Moc Vám děkuji za Vaši ochotu.