Bang! znám už nějakou dobu tak jsem si koupil základ a město duchů + zlatou horečku. Je to super! Ale mám nějaký otázky jestli to hrajem dobře nebo ne

Snažil jsem se něco pročítat, ale je tady toho fakt moc na to abych to pročítal všechno

1) Jdou rozšíření hrát oboje zároveň nebo hrát jen jedno a jedno?
2) Stínový odpadlík/bandita: V návodu je napsaný, že má hrát za stranu koho je míň, ale na kartičce jestli to dobře chápu, je ''rovnicí'' napsaný, že: (strana stínový bandita) pokud je víc nebo rovno banditů a Sherrifů (+ pomocníci) jsem bandita.
A pokud je méně sherrifů jsem pomocník.
Jestli jsem to napsal dobře, tak mi jde o to že je to (myslím) na té kartě napsaný naopak. Jestli jsem to pochopil dobře

3) Kombinace zlaté horečky a města duchů (To se nám stalo a nemohli jsme se domluvit jak na to

Jako odpadlík jsem umřel, otočila se karta ''Město Duchů'' (Všichni mrtví na jedno kolo ožijí). Povedlo se mi to zahrát tak, že jsem shromáždil 5 valounů zlata.
Ke koupi byla karta ''Zlatá Horečka'' tak jsem si jí koupil, doplnil životy a zahrál další kolo.
Bylo to tak v pořádku? Jde to tak udělat?

Díky moc za odpovědi jestli si někdo najde čas, omlouvám se za dlouhý text, snažil jsem se být konkrétní aby se vědělo jak se na věc přišlo.
Zatím se mějte.
S pozdravem,
Prégo