Postava z mého El Paso módu. Schopnost je možné použít pouze 2x za kolo (v příští verzi to bude na kartě napsáno, takhle to aspoň víte).
Madalena Rivera
Madalena Rivera
Postava z mého El Paso módu. Schopnost je možné použít pouze 2x za kolo (v příští verzi to bude na kartě napsáno, takhle to aspoň víte).
Re: Madalena Rivera
Jak tak koukám, obrázek se nenačetl. Odkaz pro zobrazení je tedy zde: http://s22.postimg.org/6lzo2pxu9/madalena_rivera.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Ty děláš další rozšíření?
A co ty ostatní? 

Popravdě to je asi tak: když jsem byl na základce, hodně jsem ujížděl na bangu a stále plánoval nová rozšíření, kterými jsem zde stále dokola spamoval. Nestála za moc, ale je to taková malá epizodka mého života
Teď mám již před maturitou, jsem o poznání starší a mám kompletně hotový nový mód s názvem El Paso, který stále s přáteli vychytávám. Už s tím zde ale nechci tolik spamovat, protože mé uživatelské jméno je už dost provařené
. Chtěl jsem sem ale přispět touto kartou. Když by se třeba líbila 

Ahoj. Rada by som si ujasnila jednu dost dolezitu zalezitost
postava jourdonnais a situacia ked pride do mesta kazatel. Platia aj na springfield, pusku na bizony, howitzer, pepperbox, gatling, roztriestenu gulku, tomahawk,derringer, noz a uder? Alebo iba na samotne Bang karty? My to hrame tak ze jourdonnais plati na vsetko ako barrel a kazatel len na samotne Bang karty ale neviem ci je to spravne. Dakujem 

Ano, hrajete to správně.Daniela píše:Ahoj. Rada by som si ujasnila jednu dost dolezitu zalezitostpostava jourdonnais a situacia ked pride do mesta kazatel. Platia aj na springfield, pusku na bizony, howitzer, pepperbox, gatling, roztriestenu gulku, tomahawk,derringer, noz a uder? Alebo iba na samotne Bang karty? My to hrame tak ze jourdonnais plati na vsetko ako barrel a kazatel len na samotne Bang karty ale neviem ci je to spravne. Dakujem
A postava se mi líbí