Vsetky postavy su testovane viac krat a vsetky postavy su dobre hratelne aj ked odporucam hrat s rozsireniami.
1. názov karty: ZEGG THE ZOMBIE
životy: 3
popis karty: Pokud má v ruce alespoň jednu
kartu, nemůže ztratit poslední život.
Pokud je zasažen když nemůže ztratit život, lízne si kartu.
poznamka: moja prva a najoblubenejsia postava

2. názov karty: CREGG BEAR
životy: 5
popis karty: Na začátku svého tahu může věnovat
jeden svůj život (kromě posledního)
jinému hráči dle svého výběru a líznout
si za to ve fázi 1 o jednu kartu navíc.
poznamka: velmi dobry pomocnik. Ako odpadlik moze vyvazovat strany a moze za to ziskat kartu, aj bandita je dobry lebo moze pomahat svojim. Jedine ako serif je jeho schopnost na nic ale ma aspon 6 zivotov

3. názov karty: DEVO THE SHADOW
životy: 4
popis karty: Pokud je Shadow cílem efektu BANG!, otočí kartu:
Je li piková, efekt BANG! je
odražen a útočník se stává cílem efektu BANG!.
poznamka: je v podstate ako jourdonais lenze odraza streli na utocnika, i ked ak ma vylozeny barel musi sa rozhodnut ci si najprv otoci barel alebo schopnost. A pikovych kariet je o 1 menej ako vsetkych ostatnych farieb ale to je zanedbatelna nevyhoda

4. názov karty: GEORGE BISHOP
popis karty: Během svého tahu může věnovat 1 kartu
ze své ruky libovolnému hráči a za to
si líznout 1 kartu z dobíracího balíčku (až dvakrát).
poznamka: povodne mal schopnost ze nemoze hrat karty Bang a mal len 3 zivoty ale po playtestoch som uznal ze je to blbost tak som mu vymyslel nahradu. Je to dalsia schopnost pre pomocnikov ale vyuzije ju kazda rola, uz len na vymenenie nepotrebnych kariet za nove.
5. názov karty: VLAD DRACULA
popis karty: Když zasáhne hráče jeho karta BANG!, vrátí si jeden život.
poznamka: tzv. lifesteal efekt, nepriatelovy uberie a sebe prida. Plati len na KARTU bang nie na ostatne karty s efektom bang.
6. názov karty: JACK SNIPER
popis karty: Jednou za tah může odhodit 2 karty a tím vyřadit
hráče, který má méně než 3 životy a je vzdálený
o 2 nebo víc.
poznamka: Na prvy pohlad sa moze zdat ze je velmi silny ale NIEJE. Dokonca po playtestoch som ho musel posilnit, pred tym mohol nepriatel pouzit pivo aby ostal na 1 zivote (teraz nemoze) a mohol vystrelit iba na hracov na vzdialenost 3 a viac. Karty odhadzuje 2 a vzdy len zo SVOJEJ RUKY, hrac na ktoreho schopnost pouzije musi mat 2 alebo 1 zivot a musi byt vzdialeny NAJMENEJ o 2 alebo viac, nie na 1. Hrac sa nemoze proti jeho schopnosti nijakym sposobom ubranit, skratka je vyradeny z hry. schopnost moze pouzit len RAZ ZA TAH. Naozaj to nieje tak silne ako to znie, je to hratelna postava.
7. názov karty: DARK LORD
životy: 5
popis karty: Kdykoli osobně vyřadí hráče,
lízne si 1 postavu která není ve hře.
Takhle může nasbírat maximálně 5 postav.
Má všechny schopnosti svých postav.
poznamka: Tak toto je jedna z epickych postav v tomto rozsireni

8. názov karty: MISS REVENGE
popis karty: Může jakoukoli srdcovou kartu zahrát taky jako kartu BANG!,
Vedle! nebo Cat Balou.
poznamka: Moze sa zdat tiez silna ale taktiez NIEJE. Ano uzitocne to je, ale zoberte do uvahy ze srdcove karty su vacsinou karty pivo a kulomet... najlepsie je susit na ruke srdcove karty.
9. názov karty: LIL BLACK
popis karty: Když způsobí jinému hráči strátu života, lízne si kartu.
poznamka: Tuto schopnost mam rad. Je velmi uzitocna a balancovana a najlepsia s kartami ako su indiani a kulomet

10. názov karty: TED JACKSON
popis karty: Když zasáhne hráče jeho karta BANG!,
otočí kartu: Pokud to jsou srdce nebo káry,
zasažený hráč ztrácí 2 životy místo 1.
poznamka: povodne mal schopnost ze moze akukolvek kartu hrat ako kartu bang ale kedze som sa potom dozvedel ze autor hry BANG vydal na vyrocie bangu postavu Annie Versary ktora bola presne rovnaka ako tato postava rozhodol som sa ze ho zmenim. Urcite by som mu jeho schopnost nezoslaboval, je to cisto 50/50 a berte do uvahy ze iba ak ZASIAHNE hraca plati jeho schopnost, teda hrac nezahra kartu vedle a jeho schopnost plati LEN NA KARTY BANG! nie na ostatne karty s ich efektom.
11. názov karty: AARON JUDGE
popis karty: Jednou za tah může jmenovat kartu a vybrat hráče,
který ji musí zahrát.
Pokud přinucený hráč nemá zvolenou kartu,
musí ukázat své karty v ruce.
poznamka: inspiroval som sa z karty z divokeho zapadu (Dorothy Rage). Je to uplne to iste. Mozte povedat lubovolnu kartu a vybrat hraca ktory ju musi zahrat, mozte urcit ciel na koho ju musi zahrat a musite ale dbat na to ci ju zahrat moze a na aku vzdialenost atd., ak hrac nema kartu musi ukazat svoje karty na ruke.
12. názov karty: GRIM REAPER
popis karty: Má všechny schopnosti vyřazených postav.
Když je vyřazen ze hry, tak ve svém nejbližším tahu
se vrátí do hry se všemi životy, 4 kartami ale bez schopnosti.
poznamka: dalsia epicka postava mojho rozsirenia

13. názov karty: CHUCK NORRIS
životy: 7
popis karty: Může odhodit libovolnou kartu z ruky a tím použít svůj legendární
kop z otočky na hráče s 1 životem ve vzdálenosti 1.
Napadený hráč je ihned vyřazen.
poznamka: Tak toto je 100% epic

14. názov karty: BAD DARIO
životy: 12
popis karty: Začíná s 5 kartami. Nemůže hrát karty Vedle a Pivo.
Když má méně než 3 životy, může odhodit
2 karty z ruky a tím způsobit 3 zranění hráči na vzdálenost 1.
poznamka: Epicka postava

99% hier co som s touto postavou odohral ho bud zabili skor ako prisiel na tah alebo sa im ho ani nepodarilo skresat na 2 zivoty.
15. názov karty: ZED BLADE
popis karty: Na začátku svého tahu otočí kartu:
Pokud to jsou piky nebo kříže,
všichni ostatní hráči musí odhodit 1
kartu z ruky nebo ztratit 1 život.
poznamka: uzitocna schopnost ale je to este slabsie ako karta Rvacka lebo kartu vyberaju hraci a nie Zed. Este sa mi nestalo ze by nietko musel stratit zivot.(alebo stalo mozno raz

16. názov karty: TWISTER JACK
popis karty: Během jednoho kola může ztratit pouze 1 život.
Pokud je zasažen znovu, lízne si kartu.
Když má méně než 3 životy, jeho karta BANG!
dělá 2 zranění místo 1.
poznamka: posledna epicka postava. Chcel som totiz vyrobit postavu s 3 zivotmi ktora by robila devastujuce zranenia, ale aby ju nebolo len tak lahko zabit. Ak ho niekto pocas kola zrani (musi mu ale sposobit zranenie, ked twister jack vykrije ranu nerata sa to do limitu) tak uz nemoze byt zraneny znovu to iste kolo (kolo sa nuluje pred zaciatkom serifovho tahu). Pokial uz bol v jednom kole zraneny a je zasiahnuty znovu potiahne si kartu za kazde zranenie ktore by mal dostat (napr. ak mu vybuchne dynamit, tak uberie si 1 zivot a za dalsie 2 zranenia co by mal dostat si vezme 2 karty z lizacieho balicku). Pokial ma 2 alebo 1 zivot, tak jeho KARTA Bang robi 2 zranenia (staci zahrat 1 Vedle).
17. názov karty: NED KELLY
popis karty: Pokaždé, když má ztratit život, může odhodit
jednu ze svých vyložených karet s modrým nebo
zeleným okrajem a zabránit tím ztrátě jednoho
ze svých životú.
poznamka: Tiez velmi zabavna postava na hranie

Prepacte mi za omyl ktory som nechtiac predcasne odoslal. Podotykam ze vsetky postavy som hral vela krat a vsetky som kvalifikoval za HRATELNE a nebudem na nich uz nic menit. Vsetky postavy som vymyslal sam. Artworky som tiez kreslil ja okrem 2 ktore nakreslil kamarat, niektore artworky mozu byt odkreslene z roznych obrazkov ci uz z Bangu alebo z netu alebo z LoLka. Pridavam aj PDF subory tychto postav ktore som vytvoril v B!CG.