Takze plati to oficialne
pravidiel. Andrej asi vzniklo informacne vakum medzi testermi a zle som pochopil informaciu ohladne Most Wanted!. Takze tych par postav ide do noveho pripravovaneho rozsirenia po vydani tehto specialnej edicie. Ja som bol v tom, ze tie testovane postavy idu do MOST WNATED!, takze to tak vzniklo. To info si nechaj zatial pre seba.
Ono toto rozšírenie vzniklo ako oslava 10 vyrocia. 26 Postav bude po novom predstavovat 5 ediciu hry BANG!. Takze turnaje budu zaujimavsie, kedze po novom sa bude pouzivat az 26 postav, ktore su celkom vybalancovane. Okrem toho obsahuje drevene zetonny nabojov ako zivoty, kartonove hracie podlozky pre az 7 hracov.
Do dozy by sa mali zmestit vsetky rozsirenia, cize to bude lahsie uskladnitelne a prenositelne. A bude obsahovat i podstavce, na ktorych sa da hrat BANG. Cena je odpovedajuca obsahuju balenia a mozem povedat, ze je vyhodna (Ak v taliansku kupis BANG zaklad za 20€). Ono sa to oplati pre zberatelov a tak. ALBI znizovala cenu starsich produktov o polovicu, tym ze namiesto krabic boli, chybali podstavce a zetony pre zivoty. Pri vyrocnom BNAGu to asi robit nebude, bude to za tu cenu 25 €.