Dangerous City - neoficiální rozšíření
Re: Dangerous City - neoficiální rozšíření
kde je ten obchod?
V Českých Budějovicích
velmi rad by som ti s tymto rozsirenim pomohol...dizajner a napady a tak 

Chcel by som taktiež pomôcť, no zdá sa mi že sa tu nič nedeje. Pokiaľ sa však na tom pracuje pomôžem s testovaním nápadmi atď.
Karticka VooDoo
TuTo karticku si vylozis pred hraca na ktoreho to chces pouzit
Kazdy krat co hrac s touto kartickou zautoci ci uz bangom albo indianmi na hraca co mu tu karticku dal tak ubere zivot aj sebe nie len jemu
tato karticka sa neda nijako zrusit ani cat balou ani panico
Po 3 kolach sa zrusi sama a hodi sa do odhadzovaciho balicku
este taka poznamka - ten okraj je modry lebo tam neviem co som mal dat v generatori ale keby sa to naozaj ujalo tak by som bol rad keby ten okraj bol cierny
takato karticka bude v baliku len jedna....ciernych bude dokopy 3 len ich este musim vymysliet

TuTo karticku si vylozis pred hraca na ktoreho to chces pouzit
Kazdy krat co hrac s touto kartickou zautoci ci uz bangom albo indianmi na hraca co mu tu karticku dal tak ubere zivot aj sebe nie len jemu
tato karticka sa neda nijako zrusit ani cat balou ani panico
Po 3 kolach sa zrusi sama a hodi sa do odhadzovaciho balicku
este taka poznamka - ten okraj je modry lebo tam neviem co som mal dat v generatori ale keby sa to naozaj ujalo tak by som bol rad keby ten okraj bol cierny
takato karticka bude v baliku len jedna....ciernych bude dokopy 3 len ich este musim vymysliet

taaak napadla ma dalsia karticka - Angry Bull
je to jednoduche tato karticka sa polozi pred nejakeho hraca ktory je v dostrele samozrejme....tento hrac ktory dostal tuto kartu nemoze pouzit 3 kola srdcovu alebo karovu kartu (tie cervene)
tato karta a neda taktiez odstranit ano pomocou cat balou ani panico
sama sa odstrani po 3 kolach

je to jednoduche tato karticka sa polozi pred nejakeho hraca ktory je v dostrele samozrejme....tento hrac ktory dostal tuto kartu nemoze pouzit 3 kola srdcovu alebo karovu kartu (tie cervene)
tato karta a neda taktiez odstranit ano pomocou cat balou ani panico
sama sa odstrani po 3 kolach

najprv chcem poupravit kartu byka...ten kto dostane tuto kartu si bude musiet ri svojom tahu potiahnut jednu kartu a ked je karova alebo srdcova ubere si jeden zivot a dalej pokracuje v tahu
teraz dalsia moja karta
sup - je to to iste aké byk len na zaciatku svojho tahu ked si potiahne krizovu alebo pikovu tak si ubere jeden zivot

teraz dalsia moja karta
sup - je to to iste aké byk len na zaciatku svojho tahu ked si potiahne krizovu alebo pikovu tak si ubere jeden zivot

Modré karty:
Byč - Schopnosť Slab the Killer na 1
Osol - Na konci kola môže mať hráč o 2 karty viac ako životov.
Obrázky prikladať nebudem.
Morty -> Čierne karty v tomto rozšírení majú byť - hráč musí odhodiť 2 pikové karty.
Byč - Schopnosť Slab the Killer na 1
Osol - Na konci kola môže mať hráč o 2 karty viac ako životov.
Obrázky prikladať nebudem.
Morty -> Čierne karty v tomto rozšírení majú byť - hráč musí odhodiť 2 pikové karty.
Útek by ste mohli premenovať na Eso v rukáve - aby sa to dalo hrať s údolím tieňov.
A omerta bude musieť byť zrušená, pretože sa nachádza v údolí tieňov.
Morty: ale vyzerá to pene, čo takto červené karty?
A omerta bude musieť byť zrušená, pretože sa nachádza v údolí tieňov.
Morty: ale vyzerá to pene, čo takto červené karty?
Upravil by som:
Vodoo bábika - Vždy keď niekto zaútočí kartou Bang! na hráča čo vyložil tú kartu uberie si život aj hráč s bábikou.
Sup nechápem rozdieľ medzi touto kartou a býkom.
Vodoo bábika - Vždy keď niekto zaútočí kartou Bang! na hráča čo vyložil tú kartu uberie si život aj hráč s bábikou.
Sup nechápem rozdieľ medzi touto kartou a býkom.
koniec koncov ten okraj moze byt aj modry pretoze je to to iste ako vezenie len s inymu schopnostami
Rozdiel medzi supom z bykom je ze ked hrac dostal byka tak ked si potiahne srdcovu alebo karovu (ten cerveny kosostvorec - vela ludi nieve co je karova) tak si ubere zivot...pre supa plati to iste ibaze ked si potiahne PIKOVU alebo KRIZOVU gak si ubere zivot...
Este pozmenim tie znaky pod obrazkom...lenze v generatory niektore nejsu
Rozdiel medzi supom z bykom je ze ked hrac dostal byka tak ked si potiahne srdcovu alebo karovu (ten cerveny kosostvorec - vela ludi nieve co je karova) tak si ubere zivot...pre supa plati to iste ibaze ked si potiahne PIKOVU alebo KRIZOVU gak si ubere zivot...
Este pozmenim tie znaky pod obrazkom...lenze v generatory niektore nejsu
Samozrejme viem čo to je Pika kára srdce a kríže - rád si zahrám poker 

andy...nemas skype?
mohli by sme vytvorit vlastne rozsirenie my dvaja...
to s tym voodoo je ten tvoj napad letpsi len ty si napisal len ked péouzije bang .. ja by som dal aj vsetko cim sa uvera zivot nie len bang
mohli by sme vytvorit vlastne rozsirenie my dvaja...
to s tym voodoo je ten tvoj napad letpsi len ty si napisal len ked péouzije bang .. ja by som dal aj vsetko cim sa uvera zivot nie len bang
Nie, ale takmer každý by chcel aby som si vytvoril účet takže si ho pôjdem vytvoriť.
ok tak ptm mi napis jak sa tam volas ja si ta pridam ak mozem...