WANTED!-mé neoficiální rozšíření
WANTED!-mé neoficiální rozšíření
Rozšíření wanted! mám již téměř hotové.Pracuji na něm na PC takže bude kvalita solidní(snad).Odkaz ke stažení sem dám již brzy.
Obsah:
POSTAVY-NINJA KENZO
PAUL NEWMAN
EL DIABLO
ZOÉ
MR. Z (VE VÝROBĚ)
LADY ESTOQUE (VE VÝROBĚ)
28 KARET WANTED!
SPECIÁLNÍ KARTA FIRE BIRD
NÁVOD
Obsah:
POSTAVY-NINJA KENZO
PAUL NEWMAN
EL DIABLO
ZOÉ
MR. Z (VE VÝROBĚ)
LADY ESTOQUE (VE VÝROBĚ)
28 KARET WANTED!
SPECIÁLNÍ KARTA FIRE BIRD
NÁVOD
Re: WANTED!-mé neoficiální rozšíření
Už sa teším. Avšak musím pripomenúť, že WANTED! je oficiálny názov pre BANG vo Francúzku.
Tak to jsem nevěděl.Hotovo bude snad do konce Dubna.
Začínám testovat wantedové postavy.Všem se jim daří celkem průměrně avšak vyskytli se problémy s rozměry.Takže výroba postav bude spíše prací pro modeláře nebo kutily.Hra s nimi je ale dost dobrá a to je hlavní!
Samostatný balíček karet Wanted !ještě není hotov.(testuji i kartu firebird která je spolehlivá.

Tvorba a testy wantedu se urychlují a mohlo by být hotovo snad příští týden kdy se hra poprvé představí veřejnosti věřím že se vám bude líbit.
Co chystám po Wantedu!
Pokud se rozšíření Wanted! bude líbit vytvořím malé rozšíření The Texas Storm které mám už vymyšlené.
Wanted! dám do podrubriky Cards v rubrice ke stažení do konce týdne.Zatím dodělávám detaily 

taká tam neni
Jo splet sem to dám ten download do pomocných karet 

Re: WANTED!-download
wanted ke stažení zdehttp://ninja-kenzo.webnode.cz/news/bang-wanted-/
Hnus, proste hnus - myslel som si že to bude lepšie, veď aj moja karta Doktora je lepšia
1)Tie názvy ZABIJ ŠERIFA si mohol dať fontom aký je použitý normálne (Perdido)
2)Ten text je nejaký tlstý
3)Prečo je pozadie čierne a ktomu s takou hroznou grafikou
4)Sútam len 2 bonusové karty
5)Ešte to ostatné by som zvládol ale ešte je to "program" - musím to nainštalovať no to dovol
P.S. Dovolým si urobiť vylepšenú verziu ktorá nebude taký hnus - pokiaľ mi to dovolíš dal by som to aj sem prosím.

1)Tie názvy ZABIJ ŠERIFA si mohol dať fontom aký je použitý normálne (Perdido)
2)Ten text je nejaký tlstý
3)Prečo je pozadie čierne a ktomu s takou hroznou grafikou
4)Sútam len 2 bonusové karty
5)Ešte to ostatné by som zvládol ale ešte je to "program" - musím to nainštalovať no to dovol
P.S. Dovolým si urobiť vylepšenú verziu ktorá nebude taký hnus - pokiaľ mi to dovolíš dal by som to aj sem prosím.
je to dobre az na par grafickych uprav a preco ma pdf subor "diablo, kenzo, newman" zelene pozadie a tie karty mohli bit v negative a tu zadnu stranu si mohol tiez urobit vlastnu nie z pomocnych karticiek
este sa chcem opitat ako je mislene to ze roztrhni tuto kartu lebo ak si s tim niekto da robotu a spravi tie karty poriadne nebude ich trhat a ta karta je myslena na richlost lebo to potom roztrhne serif ktori ju otoci a tiez preco je to na instalovanie a nie v jednom pdf
No ja by som to spravil do tejto podoby - je omnoho lepšia
:
http://nd04.jxs.cz/285/632/5bdf324995_75088904_o2.png

http://nd04.jxs.cz/285/632/5bdf324995_75088904_o2.png