Rozpravanie pri hre a komentovanie

vše ostatní o Bangu
Odpovědět
renegardserif

Rozpravanie pri hre a komentovanie

Příspěvek od renegardserif »

ahojte, mame taku dilemu, a vedie to k ostrim emociam pri Bang! :)
1) co vsetko sa moze rozpravat pri bang!? mozem komentovat hru ineho? napr. niekto sa maskuje/mlzi svoju postavu a ja komentujem jeho hru, aby som ho odhalil. je to povolene?
2) upozornovat na to, co si niekto nevsimol z nepozornosti (vo vztahu k otazke 1 - napr. serif si nevsimne tah Renegarda, ktory sa maskuje...a ja na to upozornim)?
A tiez upozrnit na vlastnost postavy alebo karty ( napr. mam upozrnovat, ked niekto napr. miesto 2 x Mancato zahra len 1 x proti Bang! od Slaba Killera; alebo niekto na niekho nedostreli, ale obet si toho nie je vedom a zoberie si zivot)?

dakujem!

M.
renegardserif

Re: Rozpravanie pri hre a komentovanie

Příspěvek od renegardserif »

a som zaroven stale zivy/aktivny hrac v danej hre. Je to podla pravidiel, ked niekoho maskovanie odhalujem/upozornujem na neho? a v pripade, ze tym mozno maskujem seba?
21Roman

Re: Rozpravanie pri hre a komentovanie

Příspěvek od 21Roman »

co se bodu 1) týče, pokud např odhalíš, nb si alespoň myslíš že jsi odhalil Odpadlíka, určitě můžeš svůj názor říct. K čemu tvému týmu bude že rozpoznáš něčí identitu a nemůžeš s tím ven ?
No a k bodu 2) rozhodně ano .. pravidla se musí dodržovat, a pokud se, ať už z nepozornosti nb naschvál přihodí že tak není, pak malé upozornění je namístě
Odpovědět