KBang - síťová počítačová verze Bang!
-
Moc pěkný,na pár hodin jsem se zabavil a mám pár připomínek a nápadů.
Důležité:
Na konci hry dát na místo tlačítka Start Game,Restart Game,takhle se musí pořád vytvářet nové místnosti když si chceme zahrát znova,"stejná parta"
Méně důležitější:
Možnost výběru jazyků,byly by uloženy v xml souboru.
Když pravým kliknu na kartu a podržím a přejíždím přes karty aby se taky měnil obrázek karet.
Možnost přidávat rozšíření,při výběru hry by bylo vnořené okénko kde by se dalo zaškrtat jaká rozšíření použít,opět by mohly být rozšíření v xml souboru.
Při najetí myší na kartu po dobu pěti vteřin by se zobrazil textbox co ta karta dělá.
Možnost hrát lokálně s boty,aby se zbytečně nezatěžoval server pro sólohráče
Hra přes LAN
Prakticky kosmetické věci:
Lepší pozadí,moc jednotvárné-možnost měnit pozadí
Uzavírání nicků do <> v chatu
Důležité:
Na konci hry dát na místo tlačítka Start Game,Restart Game,takhle se musí pořád vytvářet nové místnosti když si chceme zahrát znova,"stejná parta"
Méně důležitější:
Možnost výběru jazyků,byly by uloženy v xml souboru.
Když pravým kliknu na kartu a podržím a přejíždím přes karty aby se taky měnil obrázek karet.
Možnost přidávat rozšíření,při výběru hry by bylo vnořené okénko kde by se dalo zaškrtat jaká rozšíření použít,opět by mohly být rozšíření v xml souboru.
Při najetí myší na kartu po dobu pěti vteřin by se zobrazil textbox co ta karta dělá.
Možnost hrát lokálně s boty,aby se zbytečně nezatěžoval server pro sólohráče
Hra přes LAN
Prakticky kosmetické věci:
Lepší pozadí,moc jednotvárné-možnost měnit pozadí
Uzavírání nicků do <> v chatu
Hra je super, ale válčíme s inteligencí AI :-/... chtělo by to je naučit trošku myslet, nebo aspoň aby si pomocníci pořád nestříleli do šerifa a tak. Neřikal aby do něj nestříleli vůbec, ale když ho Pomocníci dostanou na jeden život a pak už ho jenom někdo odstřelí a konec hry.
Druhá věc... chtěl jsem hrát KBang na linuxu na Acer Aspire One, ale kvůli rozlišení obrazovky jsem neviděl jaký karty mam na ruce. Scrollbary vidět nejsou a okno se změnšit nedá... chtělo by to aby se dalo okno zmenšit aby se objevili scrollbary
Druhá věc... chtěl jsem hrát KBang na linuxu na Acer Aspire One, ale kvůli rozlišení obrazovky jsem neviděl jaký karty mam na ruce. Scrollbary vidět nejsou a okno se změnšit nedá... chtělo by to aby se dalo okno zmenšit aby se objevili scrollbary
pomoc
skadial si mam stiahnut kbang client???? ak ma niekto EXE subor poslite mi ho na mail swatak@gmail.com, rad by som to zadrtil aj ja po nete. vdaka
kbang
Stiahol som si z http://spectregadget.net/kbang/kbang-cl ... -sound.zip
a ide mi v pohode. Ani s hracmi nebol problem.
a ide mi v pohode. Ani s hracmi nebol problem.
-
Poslite mi pls bang
Posli te mi prosim Vas kBang.. na email Vanderhell@gmail.com
Dakujemm
Dakujemm
Re: KBang - síťová počítačová verze Bang!
Nevíte někdo jestli bude i rozšíření online ? Docela rád bych si zahrál Město Duchů nebo třeba Fistfull.