Suzy Lafayette
-
Suzy Lafayette
Mohol by som sa opýtať ,,, Suzy má schopnosť ktorá hovorí že kedykoľvek nemá na ruke karty , potiahne si jednu ,, to znamená že teoreticky môžem ked mám 1 kartu , a tú vyhodím môžem si potiahnuť dalšiu ? To znamená že to môžem robiť do nekonečna až kým mi nepríde super karta ? 

Re: Suzy Lafayette
To by bolo velmi fajn, ale bohuzial to tak nie je. Totizto pri hre moze hrac zahodit karty LEN v 3. faze -teda vtedy, ked mu pocet kariet prevysuje pocet zivotov.
Teda ak si na tahu mas 1 zvot a v ruke 1 kartu - povedzme VEDLE - nemozes ju zahodit.
Teda ak si na tahu mas 1 zvot a v ruke 1 kartu - povedzme VEDLE - nemozes ju zahodit.
-
Ahoj mám dotaz. Měla jsem hádku s kamarády ohledně Suzy a vyměňování karet. Uvedu příklad. Kamarád má Suzy a nemá kartu. Jednu si lízne a je to Barrell, on už ho ale má vyložený před sebou, ale i tak ho vymění za tenhle, a ten co měl odhodí. Stejně tak to dělá i s Mustangem a zbraněmi. Já tvrdím, že nemůže měnit stejnou kartu za stejnou kartu. Bohužel v pravidlech se o tom nic nepíše
. Poradíte někdo?

Takéto niečo je možné v BANG! Duel, ale v kartovej hre nie:
Před každým hráčem může být vyložena pouze jedna kopie od každé karty. Karty se považují za totožné, mají-li stejný název.
Příklad 1: Pokud máte ve hře Barel, nemůžete zahrát další Barel, protože jeden hráč před sebou nesmí mít dvě stejné karty.
Ostatne to hovorí aj napr. 12. otázka FAQ:Můžete mít ve hře libovolné množství karet za předpokladu, že nemají stejný název a nachází se mezi nimi nanejvýš jedna zbraň.
12. Mohu dobrovolně odhazovat karty?
Ne, ani karty z ruky a ani tebou vyložené karty. Pouze postava Sid Ketchum smí vyhodit přesně 2 karty, když chce získat zpět život.
SUZY LAFAYETTE
Jakmile nemáte v ruce žádnou kartu, smíte si dobrat jednu kartu z dobíraícho balíčku. Během Duelu tato schopnost nefunguje: jestliže máte jako poslední kartu v ruce BANG!, který odhodíte, a druhý hráč odhodí následně rovněž kartu BANG!, prohráváte a ztrácíte život. Teprve poté si doberete kartu. Jestliže čelíte kartě BANG! zahrané Slabem the Killerem a máte v ruce jako poslední kartu Vedle!, můžete ji zahrát a dobrat si další kartu. Jestliže to bude rovněž Vedle!, smíte ho zahrát a Slabův BANG! tak zrušit.
Jakmile nemáte v ruce žádnou kartu, smíte si dobrat jednu kartu z dobíraícho balíčku. Během Duelu tato schopnost nefunguje: jestliže máte jako poslední kartu v ruce BANG!, který odhodíte, a druhý hráč odhodí následně rovněž kartu BANG!, prohráváte a ztrácíte život. Teprve poté si doberete kartu. Jestliže čelíte kartě BANG! zahrané Slabem the Killerem a máte v ruce jako poslední kartu Vedle!, můžete ji zahrát a dobrat si další kartu. Jestliže to bude rovněž Vedle!, smíte ho zahrát a Slabův BANG! tak zrušit.