Témata od botů na foře

vše ohledně stránek BANG.cz
Odpovědět
Tommy Custer
Příspěvky: 31
Registrován: 13 srp 2021, 14:25

Témata od botů na foře

Příspěvek od Tommy Custer »

Milý, přátelé.
Pokud toto forum navštěvujete, stejně jako já, pravidelně, pravděpodobně jste zaregistrovali, že v sekci otázky a oznámení se v poslední době začali objevovat témata napsaná v anglickém jazyce. Velká většina z nich má za cíl propagovat různé produkty, nejčastěji oblečení. Jsem si na 99% jistý, že jsou vygenerované počítačem.
Jedny tyto zprávy jsem už nahlásil, a po pár dnech byly vymazány, ovšem dnes se zde objevily další, což také vedlo k sepsání tohoto tématu.
Je smutné, že se lidé a firmy tak moc snaží o to, aby byly jejich produkty vidět. :cry:
Takovéto zprávy patří na stránky těchto firem, ale ne na fora o karetních hrách.
Rád bych vás poprosil, abyste, pokud podobnou zprávu naleznete, ji co nejrychleji nahlásily. Pokud na ni kliknete, vedle tlačítka citovat naleznete malý červený trojúhelník. Když na něj kliknete, dostanete se do pole, kde můžete téma nahlásit. Vyberte možnost propagace produktu a stiskněte tlačítko odeslat.
Pokud má někdo z Vás možnost kontaktovat administrátory této stránky, (Srab, Benabel, Andy 636) bude určitě nápomocné, pokud je o této problematice informujete.

Moc Vám děkuji za Vaši ochotu.
Johny222
Příspěvky: 55
Registrován: 23 říj 2021, 16:59

Re: Témata od botů na foře

Příspěvek od Johny222 »

Nahlásil jsem a pokud to někoho z vás ruší a nebaví vás to pořád nahlašovat tak si uživatele dejte do Nepřátelů a už se vám to tam nebude zobrazovat.
Tommy Custer
Příspěvky: 31
Registrován: 13 srp 2021, 14:25

Re: Témata od botů na foře

Příspěvek od Tommy Custer »

Děkuji za tvoji ochotu a pomoc, Johny222. :wink:
Uživatelský avatar
andy636
Příspěvky: 228
Registrován: 07 zář 2010, 18:02

Re: Témata od botů na foře

Příspěvek od andy636 »

Môžem vás uistiť, že o týchto botoch vieme a keď si podobné posty všimnem, tak ich odstránim (AFAICS, tak nemám práva na banovanie užívateľov). Dlhodobejšie riešenie by vyžadovalo sofistikovanejšiu kontrolu pri registrácii (predpokladám, že teraz to je niečo v štýle spočítaj príklad či skopíruj slovo) a to by asi vyžadovalo upgrade fóra. To samotné je neskutočne komplikované, minimálne ak nechceme stratiť existujúci obsah. V každom prípade to je v réžii sraba, ja (a predpokladám, že ani Martin) nemám nad takým niečím kontrolu. Tiež chcem upozorniť, že srab aj Martin majú svoje rodiny a prácu a ja mám podobne školu a prácu - nemáme toľko času ako možno v minulosti. Najviac mám asi ja, ale aj to len medzi semestrami. Ostatne, stále musím ešte pridať karty VVL, dokončiť DZ FAQ, aktualizovať staršie rozšírenia (DZ, FF, HP)...
Tommy Custer
Příspěvky: 31
Registrován: 13 srp 2021, 14:25

Re: Témata od botů na foře

Příspěvek od Tommy Custer »

Zdravím, Andy636.
Děkuji za tvoji ochotu a práci. Toto forum je opravdu skvělé a jsem rád, že i přesto, že máte spoustu práce do něj dáváte Váš čas a energii.
Rozumím, že pokusit se zbavit podobných zpráv může být náročné a zdlouhavé.
Myslím, že bude stačit, když je budete průběžně vymazávat. :wink:
Měj se hezky...
Odpovědět