Ujištění

verze pro 2 hráče
Odpovědět
Lukjir
Příspěvky: 2
Registrován: 30 čer 2013, 22:11

Ujištění

Příspěvek od Lukjir »

Ahoj, mám pár věcí v kterých bych se chtěl ujistit a udělat si jasno, ještě jsem face off nehrál v praxi, takže moc nevím, ale po několika naštudování pravidel se ptám:
1)předpokládám správně, že ve hře face off už to, že je šerif šerifem, bandita banditou a odpadlík odpadlíkem nemá roli jako v klasické hře bang! Stejně tak bychom to mohli označit hráč A, hráč B, hráč C(neutrální) ?
2) Když hraju za odpadlíka, tak za něj mám hrát jako, že mu chci co nejvíc pomoci, nebo ho můžu úmyslně oslabit (odhodit třeba karty vedle) abych potom ho mohl svoji standardní postavou,kterou ovládám stále (např. šerif) zabít?
3) Hra končí tehdy když jeden člověk zabil už druhou postavu? (je jedno jestli za svoji normální postavu nebo za odpadlíka)

Díky za vysvětlenou
Hrošík97
Příspěvky: 133
Registrován: 11 úno 2012, 18:48

Re: Ujištění

Příspěvek od Hrošík97 »

1. Určuje to pořadí hráčů: Šerif -> Bandita -> Odpadlík.
2. Hraje se na to, aby jsi ty jako člověk vyhrál, ne jako role, takže za něj hraj tak jak ti to přijde nejvýhodnější pro tebe, ne pro Odpadlíka. Ale Vedle mu můžeš vyhodit, jen pokud bude přebytečné na konci tahu.
3. Jak jsem již psal, hraješ jako člověk, ne role, takže se počítá tvoje výhra i když jednou zabiješ jako Šerif a podruhé jako Odpadlík.

Snad jsem pomohl :)
Odpovědět