Zdravím,
dnes jsem si počítal karty a zjistil jsem že mám vše kromě
- Šerif
- Bandita
- Pomocník šerifa
nevíte někdo o obchodě kde se dají dokoupit určité karty??
Další dotaz zní, kolik má být nových postav v rozšíření fistful a kolik tam je "červených" karet??
Děkuji
Chyumgo1
Koupě jen některých karet,dotaz ohledně fistfulu
Re: Koupě jen některých karet,dotaz ohledně fistfulu
s nákupem jednotlivých karet teda myslím že nevim ale fistful který je ted v ČR v prodeji obsahuje :
15 karet fistful
5 bonusových karet ( Uncle Will, Johny Kisch, Claus"the Saint", což jsou postavy a plus k tomu jsou tam ještě dvě nové karty do rozšíření high noon s názvy: nová identita, želízka)
pravidla CZ/SK
15 karet fistful
5 bonusových karet ( Uncle Will, Johny Kisch, Claus"the Saint", což jsou postavy a plus k tomu jsou tam ještě dvě nové karty do rozšíření high noon s názvy: nová identita, želízka)
pravidla CZ/SK
Jestli chceš můžu ti poslat naskenované obrázky karet které ti chybí, aby sis je mohl vytisknout.
A to si stratil tie karty aj z mesta duchov, alebo mesto duchov nemáš...?
Díky mocBakly píše:s nákupem jednotlivých karet teda myslím že nevim ale fistful který je ted v ČR v prodeji obsahuje :
15 karet fistful
pravidla CZ/SK

Nemám tiskárnuHrošík97 píše:Jestli chceš můžu ti poslat naskenované obrázky karet které ti chybí, aby sis je mohl vytisknout.

Ne, město duchů nemámandy636 píše:A to si stratil tie karty aj z mesta duchov, alebo mesto duchov nemáš...?