Stránka 1 z 1

Pomoc s odhazovacím balíčkem.

Napsal: 22 črc 2012, 17:09
od RadimH
Zdravím rád bych uvítal vaši pomoc s odhazovacím blíčkem a slovem zahrané.

Já a můj protihráč jsme mněli oba dva mustangy. Oba dva beze zbraně. Proti hráč na mne zahrál kartu Bang!. Já jsem řekl že na mne protihráč nemá dostřel avšak on si ji vzal zpět do ruky. Já tvrdím že to udělat nemůže a mněl by pokračovat ve svém tahu. On však tvrdí že ji vzít může a dále pokračovat.

Odpovězte prosím co nejdříve.

Re: Pomoc s odhazovacím balíčkem.

Napsal: 22 črc 2012, 17:55
od srab
My jsme vždy hráli tak, že když někdo zahraje kartu co nelze zahrát, tak si ji bere zpět a hraje jinou. Ostatní mají výhodu, že vědí jednu jeho kartu.

Re: Pomoc s odhazovacím balíčkem.

Napsal: 23 črc 2012, 07:48
od Hrošík97
Když hrajeme u nás, tak tu kartu musí zahodit, ale nekončí jeho tah (jako kdyby odhazoval karty). Prostě o ni příjde, protože nedává pozor/nezná dobře pravidla/nevšimne si. Je to opravdu čistě jen na tom jak se dohodnete.

Re: Pomoc s odhazovacím balíčkem.

Napsal: 12 srp 2012, 18:18
od MartaSkovi
to co zahraje, zahral a nejde to zmenit.... a BASTA !!!

Re: Pomoc s odhazovacím balíčkem.

Napsal: 12 srp 2012, 18:19
od MartaSkovi
to co zahraje, zahral a nejde to zmenit.... a BASTA !!! ...pokud je to blbost, tak to uz je chyba toho napadeneho ze si nevsiml... pokud vsiml... tak to neplati, proste to nemuze zahrat, takze si to nechava - nemuze hrat

Re: Pomoc s odhazovacím balíčkem.

Napsal: 29 pro 2013, 14:01
od soles
Zdravím ve spolek, jsem absolutní nováček a potřeboval bych jednu radu ohledně odhazovacího balíčku, nikde se mi zatím nepodařilo najít odpověď. Otázka je triviální, ale pro hru zásadní:
Karty se do odhazovacího balíčku odhazují lícem nahoru nebo dolu?

Díky.

Re: Pomoc s odhazovacím balíčkem.

Napsal: 31 pro 2013, 11:32
od benabel
soles píše:Karty se do odhazovacího balíčku odhazují lícem nahoru nebo dolu?
Karty se do odhadzovacieho balíčka odhadzujú lícem nahoru (musí byť vidieť kartu), aby sa odlíšil odhadzovací a tahací balík. Inak toto je zaužívané i v ostatných kartových hrách(Canasta, poker, mariás, uno, magic gathering, ...), takže sa s týmto pravidlom fyzicky nestretneš.