Stránka 1 z 1

peyote

Napsal: 18 kvě 2012, 20:11
od johny6198
Ked je v Fistul peyote ( tipujes farbu a po kazdej uhadnutej si beres kartu ) a v high noon prokleti cize vsetko piky alebo pozehnani cize vsetko srdcia tak automaticky si beres vsetky karty na ruky ci jak to je ? Prosim pomozte mi dakujem.

Re: peyote

Napsal: 19 kvě 2012, 14:14
od Jenda
johny6198 píše:Ked je v Fistul peyote ( tipujes farbu a po kazdej uhadnutej si beres kartu ) a v high noon prokleti cize vsetko piky alebo pozehnani cize vsetko srdcia tak automaticky si beres vsetky karty na ruky ci jak to je ? Prosim pomozte mi dakujem.
Ahoj, také hrajeme na dvě kupicky a snažíme se aby se efekty vzájemné nerusily. To znamená že my bysme hráli že peyot normálně odhadas a poté nastává prokletí. Nebo například když je příjezd vlaku a taky peyot tak se hádá a až neuhadnes tak si ještě jednu vezmeš. Je to vše o domluvě hráčů.
Ale mám za to že pravidla obecně spíše doporučuji obě kupicky smichat.

Re: peyote

Napsal: 20 kvě 2012, 08:47
od johny6198
Alebo ze sa karty fistful nestahuju na highnoon a naopak

Re: peyote

Napsal: 28 říj 2012, 13:20
od fankys
Toto som tu nasiel:

Peyote:
- Pokud platí tato karta, schopnosti postav, které se vztahují k fázi 1, jsou ignorovány.
Postavy: Black Jack, Kit Carslon, Bill Noface, Pixie Pete, Youl Grinner, Dutch Will, Jesse Jones, Pat Brennen, Evelyn Bang, Pedro Ramirez…

Mal by som takuto otázku: 1, Ked Clauss the saint je sharifom a príde AOFC karta "peyote" do hry ako máme postupovat? Vlastnost Sainta bude ignorováno? Prosím napíšte postup ako by ste vy zareagovali na danu situáciu...!

@:(My sme to hrali tak ze ignorovali vlastnost Sainta. On typoval 1X: trafil farbu, bral kartu, 2Xnetrafil farbu, nebral kartu a pokračoval vo fázi 2).

2, otázka: Môže brať niekdo aj 10kariet ked 10Xkrát uhádne farby kariet? Alebo len 2Xkrát(Pixie Pete 3Xkrát)

Dakujem za ujasnenie!

Re: peyote

Napsal: 29 říj 2012, 09:18
od benabel
1, Ignorujte vlasnost Sainty, nechajte ho hadat.

2, Ak je naozaj stastivec, tak moze potiahnut aj 10 kariet,alebo az 20 kariet, ci ccely balik, ALE staticky je to nepravdepodobne. Uhadnutie plati:
1 karta - 50 %
2 karty - 25 %
3 karty - 12,5 %
4 karty - 6,25 %
atd.....
formula: f(X) = 0,5^(x)

Ulahcenie pri kartach AFOC a HN. Ak mate v hre Pozehnani/Prokleti a zaroven Peyote (plati pre vlastne verzie, kde sa pouzivaju oba AFOC a HN oddelene ako 2 kopky), ignorujte Pozehnani a Prokleti pre PEYETO efekt, alebo prvu kartu uhadne a potom ignorujte.