el gringo

od Apache po Willyho
Odpovědět
Strike
Příspěvky: 3
Registrován: 19 srp 2013, 19:25

el gringo

Příspěvek od Strike »

u el gringa je napsáno: pokaždé když je zasažen hráčem, veme si kartu z ruky tohoto hráče. počítá se jako zásah i když hráč zahraje indiány? nebo třeba když bandita ztratí poslední život kvůli indiánům, veme si hráč který je zahrál odměnu 3 karty? (zabili ho indiáni ne?)
MarKr
Příspěvky: 100
Registrován: 19 dub 2012, 01:51

Re: el gringo

Příspěvek od MarKr »

El Gringo si líže při zásahu Indiány i kulometem (ne při výbuchu Dynamitu)...Pokud sám zahraje Duel proti někomu a duel prohraje, nelíže si kartu, protože ho zranila jeho vlastní karta, ne karta zahraná protivníkem...

Pokud Banditu někdo zabije zahráním Indiánů, myslím si, že si hráč odměnu bere (sice zabíjeli indiáni, ale hráč je poslal...) - tímhle si nejsem jistý, ale hrajeme to tak... ;)
Uživatelský avatar
benabel
Příspěvky: 376
Registrován: 22 črc 2010, 20:14
Kontaktovat uživatele:

Re: el gringo

Příspěvek od benabel »

Texty schopnosti sa budu upravovat, aby bolo viac zrozuminitelnejsie.

El Gringo: Kdykoliv mu je sposobena strata zivota inym hracom, lizne si 1 nahodnu kartu z jeho ruky.

Plati i pri Indianoch, Kulometu, ... .
MarKr
Příspěvky: 100
Registrován: 19 dub 2012, 01:51

Re: el gringo

Příspěvek od MarKr »

Texty schopnosti sa budu upravovat, aby bolo viac zrozuminitelnejsie.
Jak to proběhne? Formou dodatku k pravidlům? Kdy to můžeme očekávat?
AdecDuracka
Příspěvky: 2
Registrován: 30 čer 2015, 21:06

Re: el gringo

Příspěvek od AdecDuracka »

Ked ma postava El Gringo posledny zivot a zabiju ho, ma pravo si tahat kartu od toho, kto ho zabil a dufat, ze je to pivo?? :) DIki za odpoved :)
Honik
Příspěvky: 6
Registrován: 04 úno 2011, 20:13

Re: el gringo

Příspěvek od Honik »

AdecDuracka píše:Ked ma postava El Gringo posledny zivot a zabiju ho, ma pravo si tahat kartu od toho, kto ho zabil a dufat, ze je to pivo?? :) DIki za odpoved :)
Podle mého ano. A navíc je to sranda :D
Johny222
Příspěvky: 55
Registrován: 23 říj 2021, 16:59

Re: El Gringo

Příspěvek od Johny222 »

EL GRINGO

Vždy, když díky nějakému hráči ztratíte životy, vezměte si z jeho ruky náhodně jednu kartu za každý život, o který přijdete. Tato schopnost neúčinkuje, pokud byste měli ztratit svůj poslední život. Když dotyčný hráč nemá v ruce dostatek karet, respektive žádné karty, máte smůlu! Nezapomeňte, že zranění způsobená Dynamitem se nepřiřazují žádnému hráči. Jestliže zahrajete Duel a přijdete o život, protože neodhodíte kartu BANG!, kartu si od protivníka neberete.
Jareck
Příspěvky: 1
Registrován: 24 led 2022, 18:42

Re: el gringo

Příspěvek od Jareck »

Jak je to El Gringo vs Derrenger?

Byl jsem jiná postava (Sam vouture), dal jsem Derrenger, ubral jsem život a neměl jsem kartu, ale díky Derrenger jsem si ji dobral.
Ma El gringo právo si ji vzít?
Odpovědět