Neoficiálne FAQ
Neoficiálne FAQ
Pretože už sa otázky ohľadne Údolia tieňov objavujú a oficiálne FAQ bude zrejme až s vidaním v Taliansku/Anglicku som vytvoril túto tému. Píšte sem svoje otázky a pokiaľ viete tak aj odpovede!
Re: Neoficiálne FAQ
Ak si najdem cas, vlozim sem oficialne FAQ.
Měl bych tři dotazy :+)...
1. Henry Block - v upřesnění se píše, že jeho schopnost (automatický Bang! na hráče, který mu bere/ničí kartu) se nevztahuje na jiné schopnosti ostatních postav a v závorce je uveden El Gringo (což je pochopitelné, protože by El Gringo pořád bral od Blocka karty a Block by pořád střílel).
Ale zároveň je u vysvětlivky Henryho Blocka uvedeno mezi kartami "Vzít" (panika, ragtime, atd.) i postava Pat Brennan.
Tak by mě zajímalo jak je to s ostatními postavami, které mohou vzít/zničit kartu od hráče - Jesse Jones, Johny Kisch, Youl Grinner a Flint Westwood.
2. Chřestýš + Vězení - pokud hráči na Vězení nepřišla srdcová karta, bere si ještě poté i na Chřestýše nebo rovnou hraje další hráč? U vysvětlivky je jenom pořadí braní karet na efekt.
3. Jako oficiální FAQ k Údolí stínů je považována kartička s Upřesněním karet, nebo je ještě někdě jinde samostatný FAQ?
1. Henry Block - v upřesnění se píše, že jeho schopnost (automatický Bang! na hráče, který mu bere/ničí kartu) se nevztahuje na jiné schopnosti ostatních postav a v závorce je uveden El Gringo (což je pochopitelné, protože by El Gringo pořád bral od Blocka karty a Block by pořád střílel).
Ale zároveň je u vysvětlivky Henryho Blocka uvedeno mezi kartami "Vzít" (panika, ragtime, atd.) i postava Pat Brennan.
Tak by mě zajímalo jak je to s ostatními postavami, které mohou vzít/zničit kartu od hráče - Jesse Jones, Johny Kisch, Youl Grinner a Flint Westwood.
2. Chřestýš + Vězení - pokud hráči na Vězení nepřišla srdcová karta, bere si ještě poté i na Chřestýše nebo rovnou hraje další hráč? U vysvětlivky je jenom pořadí braní karet na efekt.
3. Jako oficiální FAQ k Údolí stínů je považována kartička s Upřesněním karet, nebo je ještě někdě jinde samostatný FAQ?
Jeho schopnost neplati na neho samotneho, priklad Panika na seba, aby si vzal Strkaca spred seba.Razak píše:
Jeho schopnost sa aplikuje iba voci schopnostiam ako je Pat Brennan, Jesse Jones, ne Flint Westwood (lebo on meni/obchoduje), jeho schopnsot neplati pri sitaci(Johny Kish , El Gringo, Flint Westwood, Vulture Sam a ani pri brokovnici), lebo tieto sa spustaju automaticky, Flint Westwooda som uz popisal skor. Divoka Banda = 1 BANG.
Toto nie je doriesene, ale mal by si liznot, lebo VEZENI snazi preskoc fazy 1,2,3 a koniec kola.Razak píše: 2. Chřestýš + Vězení - pokud hráči na Vězení nepřišla srdcová karta, bere si ještě poté i na Chřestýše nebo rovnou hraje další hráč? U vysvětlivky je jenom pořadí braní karet na efekt.
Nie, existuju aj oficialne FAQ, dam stranku, jen som zatim neprekladal.Razak píše: 3. Jako oficiální FAQ k Údolí stínů je považována kartička s Upřesněním karet, nebo je ještě někdě jinde samostatný FAQ?
http://emilianosciarra.forumfree.tv/t10 ... doli-stinu
To->benabel
Díky za odpovědi i za odkaz. Já si plánuju zatím vytisknout všechny dostupné FAQ k oficiálním rozšířením, než budou k mání ta revidovaná pravidla, tak bych mohl tenhle FAQ zkusit přeložit :+)...
Díky za odpovědi i za odkaz. Já si plánuju zatím vytisknout všechny dostupné FAQ k oficiálním rozšířením, než budou k mání ta revidovaná pravidla, tak bych mohl tenhle FAQ zkusit přeložit :+)...
Skus. Je to na tebe.Razak píše:To->benabel
Tak je to tady na fóru.