Indiáni
- srab
- Site Sherif
- Kontaktovat uživatele:
2Macho
[b:b16a16daa7]viz. pravidla Tresty a odměny[/b:b16a16daa7]
Kdokoli, kdo zabije Zločince (i kdyby zabíjející hráč byl sám Zločinec), si jako odměnu lízne 3 karty z balíčku.
[b:b16a16daa7]viz. pravidla Dynamit[/b:b16a16daa7]
Pokud by byl hráč zabit kartou Dynamite, jeho zabití není uvažováno jako zabití jiným hráče (pro pravidla Trestů a Odměn a schopnosti postav).
Z toho vyplývá, že si lizneš tři karty, ale jedině v případě že je to Zločinec a nezabil si ho dynamitem.
Kdokoli, kdo zabije Zločince (i kdyby zabíjející hráč byl sám Zločinec), si jako odměnu lízne 3 karty z balíčku.
[b:b16a16daa7]viz. pravidla Dynamit[/b:b16a16daa7]
Pokud by byl hráč zabit kartou Dynamite, jeho zabití není uvažováno jako zabití jiným hráče (pro pravidla Trestů a Odměn a schopnosti postav).
Z toho vyplývá, že si lizneš tři karty, ale jedině v případě že je to Zločinec a nezabil si ho dynamitem.
Re: 2Macho
[quote:d454fefd5c="srab"][b:d454fefd5c]viz. pravidla Tresty a odměny[/b:d454fefd5c]
[/quote:d454fefd5c]
A tady je ten fígl. Pokud člověk slovíčkaří, karty si lízat nemůže, protože zločince nezabil on, ale jím poštvaní Indiáni, takže by si měli karty lízat Indiáni
, kteří už ovšem zas odjeli do hájíčku, čili lízání se nekoná
My to zrovna takhle hrajem, že za Indiány se nelíže právě proto, že zločince jsem nezabil já, ale Indoši, já je jen poštval a to se nepočítá 
[/quote:d454fefd5c]
A tady je ten fígl. Pokud člověk slovíčkaří, karty si lízat nemůže, protože zločince nezabil on, ale jím poštvaní Indiáni, takže by si měli karty lízat Indiáni

Indiání a kulomet
Teď si nejsem docela jistej, ale nejde indiána taky postřílet kulometem? Musí to bejt vyloženě karta Bang? Koupil jsem si rozšíření, a karet co mají význam bang je už pěkný hafo.
Díky, Honza
Díky, Honza
Indoš a kudla
Pak mám další dotaz, karty se zeleným okrajem - ty se musí nejdříve vyložit před sebe a schopnost naberou až v dalším kole. Vyjma "vedle" - to už od předání hry dalšímu hráči. Ale nikde jsem se nedočet, co třeba kudla nebo Pepper box, když na mě někdo pošle indoše, tak ho zabiju taky kudlou nebo Pepepr boxem? Pokud Ano, tak nabyla karta schopnost už od předání hry dalšímu hráči nebo musím čekat další kolo?
Díky, H.
Díky, H.
Re: Indiáni
Včera jsem hrál Bang poprve a to ještě na návštěvě, takže se omlouvám za nepřesný popis:
Byla hozena karta indiáni ... může bojovat ten co nemá bang, ale má postavu u které může jako bang použít jakoukoliv kartu? ... může tedy vyhodit jakoukoliv kartu proti indiánům ?
Byla hozena karta indiáni ... může bojovat ten co nemá bang, ale má postavu u které může jako bang použít jakoukoliv kartu? ... může tedy vyhodit jakoukoliv kartu proti indiánům ?