Otázky, připomínky ...
Re: Otázky, připomínky ...
tie high noon by si mohol spravit ako postavy len bez funkcie zivotov a ine pozadie
este by si mohol spravit viac zivotov ako ma big spencer
Ahoj...chcel som spraviť kartu ako sú napr. INDIÁNI. Normálna karta s popisom. To sa tu nedá spraviť. Existuje niečo, kde by to bolo možné spraviť? A tiež by som chcel vlastný okraj na vlastné rozšírenie? bude to možné nejako dosiahnuť? za odpoved ďakujem.
PS. Dobrá práca s tvorbou toho programu
) 
PS. Dobrá práca s tvorbou toho programu

Mňa napadlo či by si vedel dať ku znaku "o" a "p" znamienko = ?
Mohol by mi niekto prosím vás poradiť ako sa dá vytvorený obrázok uložiť ? Tlačiaren nemám takže to chcem uložiť
Myslím tým uloženie samotného obrázka
Taky myslím že by bylo dobrý kdy tam byla možnost udělat spcialní karty.[ 

Jsem fanda bangu mám základní balíček a chtěl bych se zeptat jestli by šel B!CG poslat třeba na e@mail tato aplikace se mi zalíbila a dodržoval bych autor... práva tvůrce této aplikace
- srab
- Site Sherif
- Kontaktovat uživatele:
Hele nešlo ... je to PHP aplikace.lachp21 píše:Jsem fanda bangu mám základní balíček a chtěl bych se zeptat jestli by šel B!CG poslat třeba na e@mail tato aplikace se mi zalíbila a dodržoval bych autor... práva tvůrce této aplikace
A nešlo by to převést do winraru nebo zkomprimovat? Jo a mám kartu kterou bych chtěl předvést ale nevím jak ji vložit pomohl by mi s tím někdo

- srab
- Site Sherif
- Kontaktovat uživatele:
Nešlo, jsi schopnej si rozjet www server s PHP?lachp21 píše:A nešlo by to převést do winraru nebo zkomprimovat? Jo a mám kartu kterou bych chtěl předvést ale nevím jak ji vložit pomohl by mi s tím někdo![]()
![]()
asi jo ale nevím jak to založit bez nadřízené stránky
Ahoj, chci se zeptat zda by nebylo možný zařídit přidat na modrou kartu popis karty jako je u karet se schopnostma.
-
Po uprave B!CG pridanim diakritiky a cislic se cele umistneni textu karty posunulo niz, nevim jak je to u jinych karet ale ted mluvim o karte postav. kdyz chci vyplnit cely text postavy, text vychazi do zelenyho okraje karty (jednoduse je posunuty dolu). Doufam ze tuto chybu odstranite.
- srab
- Site Sherif
- Kontaktovat uživatele:
Díky za upozornění, opravil jsem to.