Cau,
k vlastni kompilaci - pokud si kompiloval verzi z trunku, tak ta je momentalne rozbita a ne vsude s zkompiluje - taky neni vubec aktualni. V soucasne dobe je treba pouzit muj branch, casem to mergenu s trunkem.
svn checkout
http://kbang.googlecode.com/svn/branches/macjariel kbang
Dale je potreba knihovna Qt4, ve verzi >=4.5.1.
[quote:4e5afdd2b4]
Jen drobnosti, co me napadly:
1) pri hrani proti pocitaci by to chtelo trochu zpomalit, protoze ty karty litaj tak rychle, ze to nestihnu sledovat (pri hrani s hraci by tenhle problem nemel nastat, ti nebudou hrat tak rychle)
[/quote:4e5afdd2b4]
Mas pravdu, jsem si toho problemu vedom a budu to nejak resit.
2) pri skonceni hry by to chtelo nabidnou moznost okamzite rozehrat novou (se stejnymi hraci, kteri tam jsou pripojeni), takhle mi to pripada trosku slozite pres menu opoustet hru a zakladat novou... to tam bude treba 6 hracu pripojenych a vsichni se budou muset odpojit a pripojit k nove hre?
To je dost dobry napad, az bude trochu casu, tak to tam zkusim dodelat.
3) mozna by bylo vhodne pridat tam nejake chatovaci okno pro domlouvani se mezi hraci
To tam je, mozna sis ho nevsiml, pac AI toho moc nenamluvi - je to ta oblast vlevo dole.
4)dodrzovani pravidel jsem nejak nestihal (vzhledem k rychlosti hrani pocitace) kontrolovat, zdalo se mi to OK, akorat pri rozdavani karet na zacatku jsme podle pravidel pochopili, ze kazdy ma tolik karet, kolik ma urcenych charakterem postavy (vcetne serifa), takze kdyz ma v charakteru 4 zivoty (serif ve skutecnosti bude tedy mit 5 zivotu), tak stejne dostane jen 4 karty (v programu jich dostane 5), ale nevim, jestli je to tak na 100% spravne
Kazda postava by mela dostat tolik karet kolik ma na zacatku zivotu, takze Serif v pripade 4-zivotove postavy by mel dostat 5 karet. Mozna se ale mylim, kdyz tak me nekdo vyvedte z omylu a ja to fixnu.
Tedka skoro kazdy den hrajem, takze uvitam, kdyz se k nam nekdo prida - hrajem vetsinou nekdy po 8. hodine, ale asi bude lepsi, kdyz mi napisete a domluvime se presne na case.
Kontakt na me:
jabber: macjariel (at) jabber (tecka) cz
mail: macjariel (at) gmail (tecka) com