Duel

od Bangu po poslední Pivo
Odpovědět
Anonymous

Duel

Příspěvek od Anonymous »

V duelu plati pouze primo karty Bang! nebo i karty s jinym nazvem (napr. zelene, pepperbox, knife, derringer, springfield,...) s obdobnym efektem jako Bang! ?
Uživatelský avatar
srab
Site Sherif
Příspěvky: 610
Registrován: 30 kvě 2005, 09:11
Bydliště: Štětí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od srab »

pouze karty Bang!. Ale u Calamity Janet této schopnosti můžete využívat i při Duelu, Indians atp. Těď si ale nejsem jistej tim překladem , protože mi hrajem že Calamity Janet nesmí použít kartu Vedle jako bang při duelu. Ale jak zjiš?uju tak může :))))) LOL tak cca jeden rok to hrajem blbe NO LOL :twisted:
Anonymous

Příspěvek od Anonymous »

[quote:1235a0bf27="srab"]pouze karty Bang!. Ale u Calamity Janet této schopnosti můžete využívat i při Duelu, Indians atp. Těď si ale nejsem jistej tim překladem , protože mi hrajem že Calamity Janet nesmí použít kartu Vedle jako bang při duelu. Ale jak zjiš?uju tak může :))))) LOL tak cca jeden rok to hrajem blbe NO LOL :twisted:[/quote:1235a0bf27]

Jo, tohle teda hravame dobre :)
Anonymous

duel

Příspěvek od Anonymous »

O vikendu jsme se trochu pohadaly u duelu.. Kamoska me vyzvala, odhodila kartu duel.. ja jsem mela jako prvni vyhodit kartu bang, ale protoze jsem nemela ani jednu ubrala jsem si zivot.. nemela by ale ona jeden bang odhodit? jako kterym me ten jeden zivot ubere? a ten muj fiktivni bang ktery jsem nemela prebije? dekuji za odpoved, doufam, ze je muj dotaz srozumitelny :wink:
Yielder
Příspěvky: 16
Registrován: 23 čer 2006, 20:48

Příspěvek od Yielder »

[b:5f86a181a5]V tomhle případě se bere karta Duel v podstatě jako Bang![/b:5f86a181a5]. A mně to připadá logické. Někdo vyzve někoho druhého na duel, přičemž má ten druhý právo střílet první, protože to je on, kdo byl vyzván. Když střílet nemůže je to jeho smůla, protože ten první ho nevyzval na duel bezdůvodně. Hned vzápětí vystřelí on.
Uživatelský avatar
xghost
Příspěvky: 22
Registrován: 12 zář 2006, 16:31

Příspěvek od xghost »

jo
Odpovědět