Robbers' Roost rozšíření

vše ohledně stránek BANG.cz
Odpovědět
Tellenar
Příspěvky: 12
Registrován: 03 srp 2018, 14:12

Robbers' Roost rozšíření

Příspěvek od Tellenar »

Zdravím bangisté,

už nějakou dobu jsme hledal kvalitní překlad na rozšíření Robbers' Roost, ale našel jsem jen s hrozným překladem. Tak jsem to vzal do vlastních rukou a přeložil ho. Pár kartiček jsem upravil v závislosti na hratelnosti a smyslnosti, ale opravdu jen decentně. Snažil jsem se držet překladu názvu, ale občas to bylo obtížné a přiřadil jsem jiný, více český.

Pravidla jsou přeloženy poměrně hrubě a ne celé. Přeložil jsem jen část, která je pro hru podstatná.

Balíček obsahuje i rubové strany pro tisk. Podotýkám, pokud budete chtít tisknout, je potřeba karty převést do 1:1 podoby. Např. tím, že je dáte do formy od Eldorada.


Pokud budete mít zájem, brzy přidám i svoje vlastní rozšíření s názvem Tarantino Western Pack. Drží se předloh filmů Nespoutaný Django a Osm Hrozných od režiséra Quentina Tarantina.

Robbers'r Roost: https://uloz.to/!lHK3VtmJHV7Q/robbers-roost-rar" onclick="window.open(this.href);return false;
heslo: bang

Hezký večer!
m1a2r3t4i5n6
Příspěvky: 42
Registrován: 25 led 2015, 09:01

Re: Robbers' Roost rozšíření

Příspěvek od m1a2r3t4i5n6 »

Překlad naprosto nádherný ale vzhledem k tomu že jsem hrál RR vlastním příkladem je to a z překladatelského hlediska je hrozný ale sám bych ocenil spíše doslovný překlad když hraju bang a dojde k diskuzi o kartě tak záleží na každém jednom slově tenhle překlad je o dost lépe pochopitelný ale přijde mi že se budou častější spory o významu karty ano jsou tu pravidla ale ty nedokážou vyřešit spory mezi více expanzemi celkově mě přijde že karty z tohoto překladu jsou silnější než to co hraji já.
Tomáš V.
Příspěvky: 3
Registrován: 18 zář 2022, 12:57

Re: Robbers' Roost rozšíření

Příspěvek od Tomáš V. »

To je skvělé... Akorát škoda že tam nemáš i karty ze základního balíčku na doplnění, tak jak to má anglický originál. Chtěl bych si to rozšíření vytisknout, akorát nevím kde pak kde vzít ty chybějící bangy, vedle atd.
Odpovědět