Dead man vs Duch

nové rozšíření
Odpovědět
AdecDuracka
Příspěvky: 2
Registrován: 30 čer 2015, 21:06

Dead man vs Duch

Příspěvek od AdecDuracka »

Čaute! Chcem vás poprosiť o pomoc, pri mojich problémoch v Bangu! Takže...
1. Duch si na konci ťahu môže nechať na ruke ľubovolný počet kariet, či len modré a zelene pred ním?
2. Čo sa stane keď nastane Dead man a hráč, ktorý bol vyradený ako prvý, má ducha? Karta Dead man tým pádom nemá žiadny účinok, alebo sa duch odobere a začnem hrať s dvomi životmi a dvomi kartami? (alebo sa oživí hráč, ktorý bol vyradený hneď po mne, čiže ako druhý?)
A tie životy a karty (v Dead man) si beriem hneď v momente, ako sa karta Dead man otočí, keďže sa píše - „Na počátku svého tahu“ znamená, že efekt karty začíná platit před jakoukoli jinou akcí. Pretože teoreticky by mi niekto napr. Šerif mohol hneď dať ducha a tým by zrušil Dead man-a. Fakt netuším, čo v takejto situácií robiť. Vopred ďakujem za odpoveď.
Tommy Custer
Příspěvky: 31
Registrován: 13 srp 2021, 14:25

Re: Dead man vs Duch

Příspěvek od Tommy Custer »

Ahoj, Ader!

Nevím, jestli ti má cenu odpovídat, jelikož jsi tyhle otázky napsala téměř před sedmi lety... to je dlouhá doba... Ale i tak ti odpovím. :mrgreen:

Duch si na konci ťahu môže nechať na ruke ľubovolný počet kariet, či len modré a zelene pred ním?


Karty, které leží před ním mu zůstavají a smí je používat... dokonce ho můžete vsadit do vězení, což není moc reálné, ale je to hra.
Na konci svého tahu nemůže mít v ruce žádné karty, protože má nula životů.

Čo sa stane keď nastane Dead man a hráč, ktorý bol vyradený ako prvý, má ducha? Karta Dead man tým pádom nemá žiadny účinok, alebo sa duch odobere a začnem hrať s dvomi životmi a dvomi kartami?


Karta Dead Man vrátí do hry prvního vyřazeného hráče, který není ve hře. Duch se počítá jako živý hráč. (i když je vlastně mrtev) Do hry se tedy vrací hráč, který byl vyřazen po něm. (pokud také není duch)
Hráč, který se vrací do hry jako "mrtvý muž" se vrací až během svého tahu. Když je tedy na řadě, přidá si dva životy a lízne si dvě karty z balíčku. (jako standartní hráč)


Odpovědět