Tisk karet

od Bangu po poslední Pivo
Odpovědět
loupacek
Příspěvky: 44
Registrován: 29 zář 2011, 14:03

Tisk karet

Příspěvek od loupacek »

Ahoj,
mám všechny rozšíření který se daly koupit + vytisknuté eldorádo, ale bohužel to asi jak víte nesedí moc barevně, proto bych se Vás rád zeptal zda si někdo tiskl komplet karty aby to bylo barevně sladěné. Případně na co a barvou nebo laserem? Já to tiskl zadní stranu na čtvrtku a prední na obyčejná 80g papír a pak lepil k sobě. Výsledek docela ušel jak dohost tak se to ani moc nevlnilo. ale barevne je to celý strasne tmavý.

Dál sem uvažoval o laminaci takto vytvořených karet, zatím teda používám klasické obaly na karty ale našel sem laminovaci obaly které jsou 60x90mm což by asi mohlo na bang být docela dobrý, tedy s tím že by kolem karet vždy vznikl zhruba 2mm okraj, ale získalo by to voděodolnost což by bylo velmi ceněnépro hraní v hospodě :D tak jestli s tím taky máte někdo nějakou zkušenost.

Díky
Tellenar
Příspěvky: 12
Registrován: 03 srp 2018, 14:12

Re: Tisk karet

Příspěvek od Tellenar »

Ahoj,
Doporučuji zajít do profesionální tiskárny, kde ti pomohou najít totožný či podobný papír. Barvy budou 100% syté.
m1a2r3t4i5n6
Příspěvky: 42
Registrován: 25 led 2015, 09:01

Re: Tisk karet

Příspěvek od m1a2r3t4i5n6 »

Já si to nechal vytisknou na obyčejný papír a polepil těmito výtisky Čtvrtku z obou stran jo vypadá do odlišně jsou tvrdší ale např. barevnost neřeším a i kdyby byly např. růžové tak by to zase tak moc neznamenalo protože takto vy tiských karet z neoficiálních rozšíření mám více než z oficiálních tudíž člověk stejně nemůže vědět co dostane jen ví že je více možností co může dostat.

Moje řešení je tedy vytiskni další neoficiální rozšíření.

Vím že tohle ti je asi celkem na pudr ale co.
Někdo řeší barevnost tak že polepuje oficiální karty vyjde to dráž ale určitě to má něco do sebe.
loupacek
Příspěvky: 44
Registrován: 29 zář 2011, 14:03

Re: Tisk karet

Příspěvek od loupacek »

Jo jo vyřesil jsem to tak že polepuji "oficialni" karty, stači koupit na aliexpresu čícky verze, barvy maji slusny a na prelepeni bohate stací, pak karty jako cele jejste laminuji. vlastně tedy kasry neprelepuji, jen vytisknu na kvalitní papír ( aby nebyl videt text na prelepene karte) a pa kto bez lepidla jen dám na kartu , dám od laminovací kapsy a pak zalaminuji, dá se pripadne snadno rozdelat a kartu vymenit.
Odpovědět