Slab The Kiler VS Jourdonnais

od Apache po Willyho
Odpovědět
Loki.
Příspěvky: 1
Registrován: 28 srp 2013, 09:00

Slab The Kiler VS Jourdonnais

Příspěvek od Loki. »

Ahoj, ahoj.. Mám otázku. Když si "Barelák" líže proti Bangu Slaba, může si líznout 2x? V online Bangu se to hraje tak, že si lízne jednou na jeden barel a pak musí lízat na druhý (pokud má) a nebo dát vedle.. Předem děkuji za odpověď. :)
Hrošík97
Příspěvky: 133
Registrován: 11 úno 2012, 18:48

Re: Slab The Kiler VS Jourdonnais

Příspěvek od Hrošík97 »

Je to jak říkáš. V podstatě jak kdyby na něj šly dva Bangy. Takže si lízne jednou a potom podruhé, za každé neplatné (rozuměj - nelízne si srdce) líznutí musí vyhodit kartu s efektem vedle. Jenom, že před sebou nemůže mít 2 Barely (stejnojmenné modré karty), to v tom tvém popisu nesedělo. Prostě si dvakrát líže na jeden barel. :)
Uživatelský avatar
benabel
Příspěvky: 375
Registrován: 22 črc 2010, 20:14
Kontaktovat uživatele:

Re: Slab The Kiler VS Jourdonnais

Příspěvek od benabel »

Presnejsie: Jourdonnaisova schopnost a BARREL sa rovnaju iba jednemu efektu VEDLE! pri uspesnom otoceni Srdce.

Slab The Killer vyžaduje až 2 efekty VEDLE na jeho 1 BANG kartu. Ak hra BANG kartu proti Jourdonnaisovi s BARRELOM, nasleduje odporučani postup:

1, test na Jourdonnaisovu schopnost = 0-1 VEDLE!
2, test na BARREL = 0-1 VEDLE!
3, Jourdonnais mal by zahrať potrebný počet(2 - X, kde X je súčet VEDLE efektov pre testy 1 a 2) kariet s VEDLE efektom, aby sa vyhol.

V skratke, Jourdonnais smie otočiť dve karty (BARREL + Jourdonniasova schopnost), vyhodnotí počet VEDLE efektov iba pri Srdci, moze zahrat potrebny pocet, aby si sa vyhol, ci nevyhol.
Johny222
Příspěvky: 55
Registrován: 23 říj 2021, 16:59

Re: Slab The Kiler VS Jourdonnais

Příspěvek od Johny222 »

SLAB THE KILLER

Hráč, který chce zrušit vaši kartu BANG!, musí použít dva efekty Vedle! Úspěšné „sejmutí“ u karty Barel zastoupí pouze jeden z nich.

JOURDONNAIS

Díky schopnosti této postavy máte k dispozici imaginární Barel, tj. můžete „sejmout“, jste-li cílem efektu BANG!, a při otočení srdcové karty je tento efekt zrušen. Skutečnou kartu Barel můžete mít ve hře rovněž, takže máte možnost zkusit zrušit efekt BANG! dvakrát, aniž byste museli hrát kartu Vedle!

BARILE (BAREL) 2ks

Když máte ve hře Barel a stanete se cílem efektu BANG! (ať již v důsledku samotné karty BANG! nebo nějaké jiné karty), můžete „sejmout“. Pokud otočíte srdcovou kartu, BANG! je zrušen (jako kdybyste zahráli kartu Vedle!). V opačném případě vás Barel neochrání, ale stále máte možnost zrušit efekt BANG! jiným způsobem (například kartou Vedle!).

Takže když má Jourdonnais Barel tak sejme dvakrát pokud jsou obě srdcové vyhnul se pokud je jedna srdcová musí dát ještě jedno vedle a pokud není ani jedna srdcová musíte dát dvě vedle.
Odpovědět