LEE VAN KLIFF

od Apache po Willyho
Odpovědět
Uživatelský avatar
benabel
Příspěvky: 375
Registrován: 22 črc 2010, 20:14
Kontaktovat uživatele:

LEE VAN KLIFF

Příspěvek od benabel »

(4 životy)

Pocas svojho tahu moze odhodit kartu BANG! pre zopakovanie efektu hnedej karty, ktoru prave zahral. Schopnost moze byt pouzita taktiez na BANG!. Kazdy efekt moze zopakovat iba raz.
C-Joe
Příspěvky: 24
Registrován: 25 pro 2011, 18:38

Re: LEE VAN KLIFF

Příspěvek od C-Joe »

Platí to i pro karty u kterých se musí házet ještě jedna karta jako třeba Springfield Tequla adt. ? A může to používat na Wells Fargo a Dostavník ? podle mě jo.
Uživatelský avatar
benabel
Příspěvky: 375
Registrován: 22 črc 2010, 20:14
Kontaktovat uživatele:

Re: LEE VAN KLIFF

Příspěvek od benabel »

Ano, aj na karty ako Tequila, Wiskey, ... a pri Dostavnik a Fell Fargo sa vztahuje jeho schopnost.
Uživatelský avatar
Crap-Jack
Příspěvky: 5
Registrován: 22 srp 2012, 14:01

Re: LEE VAN KLIFF

Příspěvek od Crap-Jack »

Ahoj, mam dotaz. Ak som Lee van kliff a mam na ruke karty BANG BANG INDIANI DOSTAVNIK - mozem urobit to ze zahram indianov , potom ich zopakujem bangom , potom zahram dostavnik a zopakujem ho dalsim bangom ?
Dakujem za skoru odpoved.
MarKr
Příspěvky: 100
Registrován: 19 dub 2012, 01:51

Re: LEE VAN KLIFF

Příspěvek od MarKr »

Ano, můžeš.
Každou kartu můžeš zopakovat jen jednou za kolo, takže kdybys měl například 2x BANG a 2x HOKYNÁŘSTVÍ a DOSTAVNÍK tak můžeš zahrát první hokynářství, pak efekt hokynářství zopakovat BANGem, pak můžeš zahrát druhé hokynářství, ale to už znovu v tomto kole BANGem zopakovat nemůžeš, protože na hokynářství jsi svou schopnost už uplatnil, můžeš pak ještě zahrát Dostavník a ten pak zopakovat druhým BANGem co máš v ruce a líznout si další 2 karty...
Majo441
Příspěvky: 5
Registrován: 01 srp 2014, 11:10

Re: LEE VAN KLIFF

Příspěvek od Majo441 »

Mám dotaz.Jestli s Kliffem zahraju kartu BANG! mužu pak odhodit další abychom znovu zahrál BANG!?Pač je tam napsaný jen karta s hnedým okrajem a to je i BANG!.
Díky za odpoved.
Uživatelský avatar
benabel
Příspěvky: 375
Registrován: 22 črc 2010, 20:14
Kontaktovat uživatele:

Re: LEE VAN KLIFF

Příspěvek od benabel »

Takze:

1, Prvy BANG zahras normalne. A druhy mozes zopakovat poslednu hranu kartu (BANG v tomto pripade) odhodenim karty BANG. V skratke, prvy BANG zahras a 2 BANG odhodis , aby si zopakoval BANG.
Dzonis
Příspěvky: 1
Registrován: 07 úno 2017, 14:10

Re: LEE VAN KLIFF

Příspěvek od Dzonis »

Zdravím, dovolím si nesouhlasit s tvrzením, že je možné zopakovat kartu Bang! dalším Bang!

Vzhledem k tomu že je možné v jednom kole zahrát pouze jednu kartu Bang! tak karta Bang! použitá na zopakování efektu je sice v pořádku ale ta karta zopakuje (zduplikuje) první Bang!, což se ve výsledku bude tvářit, jako bych zahrál klasicky Bang! ale nemůžu protože by to bylo podruhé.

V pravidlech je pouze uvedeno, že karta s hnědým okrajem, může být také další Bang! což znamená že když zahraju Bang! a pak dám třeba Hokynářství, tak můžu zahrát další Bang! na zopakování efektu hokynářství.

Není tedy nikde povoleno, že tato postava může použít Bang! na zopakování předchozího Bang! a vzhledem k tomu že tím vlastně karta duplikuje kartu předchozí, ve výsledku jsou to dva Bang! zahrané v jednom kole což podle pravidel nelze.

Pokud někdo napíše že to lze, zajímalo by mě na základě jakého pravidla je to možné, protože podle dostupných pravidel od výrobce to podle mě nelze :)

Předem díky za Vaše názory
Johny222
Příspěvky: 55
Registrován: 23 říj 2021, 16:59

Re: LEE VAN KLIFF

Příspěvek od Johny222 »

Lee Van Kliff (4 životy): Během svého tahu může odhodit BANG!, aby zopakoval efekt karty s hnědým okrajem, kterou právě zahrál.
Upřesnění: Karta s hnědým okrajem může být také další BANG! Každý efekt můžete opakovat pouze jednou. Jestliže opakujete efekt “Diligenza (dostavník)” nebo “Wells Fargo”, karta z balíčku DZ se změní jen poprvé. Pokud je ve hře Miss Susanna, opakovaný efekt se počítá jako jedna zahraná karta.

Karta s hnědým okrajem může být také další BANG! což znamená že když zahraješ Bang tak ho můžeš zopakovat odhozením Bangu, to je taková výhoda.

Každý efekt můžete zopakovat pouze jednou znamená že například nemůžete zahrát dostavník na něj pak odhodit Bang a pak odhodit ještě jeden Bang a tím zopakovat efekt podruhé.
Odpovědět