Vyjadrite svoj nazor na cele rozsirenie
Vyjadrite svoj nazor na cele rozsirenie
Cauko vsetci fanusikovia hry BANG. Chcel by som poznat Vas nazor na jednolitve karty. Postupne pridam jednotlive karty a pre kazdu pridam hlasovanie o karte.
Re: Vyjadrite svoj nazor na cele rozsirenie
Ahoj.Údolí Stínů se mi líbí.Jenom Tornádo nějak upřesnit jestli dávat 2 karty před anebo po fazi 1.Dále jestli se Duchovi vrací role nebo jen škodí?Jaké budou počty jednotlivých karet?Zajímalo by mne jestli přibydou další karty ze základní hry jako u Dodge City kvůli vyvážení hry?Díky za odpověd.
Tornado - akonahle je zahrano. Vsetci hraci naraz vylozia 2 karty z ruky spred nekoho.
Duch - funguje, akoby hrac stale bol nazivu s 0 zivotmi a bez schopnosti.
Dalsie karty na 99 % nepribudnou(cisto 20 kariet, z kazdej jedna). Ak by mali pribudnu cena rozsirenia by sa navysila.
Duch - funguje, akoby hrac stale bol nazivu s 0 zivotmi a bez schopnosti.
Dalsie karty na 99 % nepribudnou(cisto 20 kariet, z kazdej jedna). Ak by mali pribudnu cena rozsirenia by sa navysila.
karty sou supr a je fajn že konečně je nějaké rozšíření i na hrací karty, ne jen na speciální. Jen škoda že jich není trošku víc no
ma ho niekto ako eldorado na stiahnutie?
Vyzera to velmi dobre... keby spravili konecne nejake taketo officialne rozs.
budu k nemu aj obrazky kariet ? a inak ako to mam tak trochu ''lepsie spravit'' aby to dobre vyzeralo? normalne vytlaci a nalepit lepidlom na vykres?(eldorardo)
budu k nemu aj obrazky kariet ? a inak ako to mam tak trochu ''lepsie spravit'' aby to dobre vyzeralo? normalne vytlaci a nalepit lepidlom na vykres?(eldorardo)
V podstate to je Off, pretože to kontroloval a upravoval sám Emiliano (ako napr. Fistful). Na obrázkoch sa pracuje alebo sa hľadá grafik - nevie sa - to je úplná kravina pretože toto rozšírenie má vydať Albi - dátum neznámy.RauruS píše:Vyzera to velmi dobre... keby spravili konecne nejake taketo officialne rozs.
Ešte niečo, myslím že aj tak by bolo lepšie počkať pretože niektoré karty sa mi zdajú nedorobené alebo špatne vysvetlené...
To rozšírenie bude obsahovať 15 hracích kariet - každá karta bude len raz alebo niektoré aj viac krát (no Duch určite nie to by bolo ťažké)?
To rozšírenie bude obsahovať 15 hracích kariet - každá karta bude len raz alebo niektoré aj viac krát (no Duch určite nie to by bolo ťažké)?
Ako krásna obálka ale bol by som radšej keby ste pozmenily ten nápis údolie tieňov lebo to celé kazí.
mě se nápis náhodou docela líbí
ahojte neviete kedy to ma byt oficialne vydane do obchodov?
V zari, semptemer.
Je už září, a rozšíření nikde!!!
Oficiálne stanovisko je Jeseň nie september - září.
Ano. Az na jesen.