Hrobník

první neoficiální rozšíření
Odpovědět
Jeny
Příspěvky: 1
Registrován: 21 úno 2010, 10:05

Hrobník

Příspěvek od Jeny »

Stala se mi taková věc při hraní turnaje s kartama Eldorado. Když byl otočený hrobník, tak kamoš, který měl život na krajíčku se schválně nechal zabít indiánama, aby pak mohl být hrobníkem. Tady nastává otázka, 1)Pokud to může udělat a 2)Jak by bylo případné vítězství hrobníka ohodnoceno? Tu druhou otázku není problém vyřešit vymyšlenou hodnotou peněz (třeba 1500 dolarů za každou mrtvolu, pokud hrobník přežije). Ale tu první? Napadla mě taková věc :)

Co kdyby hrobník přestal být kartou eldorada, ale stal se novým povoláním.

Co ho třeba pasovat na místo odpadlíka v 8 popřípadě 9 hráčích. Samozřejmě by byl postavou odhalenou stejně jako Sherif. Akorát bych ho trochu poupravil, že nebude vyloženě spojencem Sherifa, ale jeho plat za vítězství se bude pouze odvíjet od počtu mrtvých hráčů, tzn. pokud bude chtít získat co nejvíce peněz, bude muste udržovat Sherifa naživu co možná nejdéle, stejně jak odpadlík.

Narozdíl od odpadlíka, ale získá nejvyšší možnou sumu, když zůstane nakonec jen poslední ve hře se Sherifem, banditou, popřípadě odpadlíkem. (Tady by odpadla odpadlíkova povinnost - zůstat sám ve hře. Odpadlík přece se chce stát novým sherifem ve městě, hrobník je naprosto nezávislý a někdo se novému Sherifovi na pohřbívání toho bordelu bude přece hodit :) )

Hrobník by byl spíše postavou naprosto nezávislou, by byl jen jazýčkem na vahách mezi zákonem a banditama. Otravovat bude všechny, ale nikdo nemá zase povinnost ho zabít. Záleží jen na něm, jak bude otravný :wink:
Odpovědět