Po přečtení českého překladu (anglicky neumím

1) pohyb - je psáno že musíš jít přesně o 2 pole, tzn. že pokud jsem od protihráče vzdálen 2 pole, tak se k němu na vzdálenost 1 nedostanu??? P/rotože prvník krokem defakto přijdu a druhým musím uhnout do strany,takže,jsem zase na vzdálenost 2...je to kvůli panice nebo i pokud nemám vyloženou zbraň,tak si na něj ani nevystřelím

2) odpadlík - není mi úplně jasné,jak on si mění karty..."Hráč který nekontroluje Odpadlíka vrátí jeho odhalené karty a ušetřené zlaté valouny(jestli nějaké jsou)" jaké odhalené karty? jako ty se kterými hrál do teď? takže si za ně dolíže nové do stejného počtu co měl? jako bylo by to logické,protože tím že kontroluješ odpadlíka 1 kolo,tak víš co má za karty a můžeš ho pak snadno zabít...takhle když bude mít na každé kolo nové karty,tak se tato výhoda smaže. a co s valouny?to jako když odpadlík vyloží modrou kartu,tak ji po svém tahu zase musí odhodit, když se na plán vrací valoun?
3) zabití postavy - kde se objevuje nová postava (po zabití staré)?předpokládám že na startovací pozici pro danou roli. V pravidlech píšeš "Vyřazený hráč si vezme náhodně další postavu a nahradí jí tu zabitou."což by mohl svádět k tomu, postavit ji na místo kde předchůdce zemřel...
tak jestl máte někdo nějaké zkušenosti,budu rád když mi napíšete

s pozdravem foi