hrací plán?
hrací plán?
Mám dotaz, kde bych našel hrací plán pro toto rozšíření?
- srab
- Site Sherif
- Kontaktovat uživatele:
Re: hrací plán?
[quote:a0d40bed9d="ork"]Mám dotaz, kde bych našel hrací plán pro toto rozšíření?[/quote:a0d40bed9d]
bud za 3 euro na http://www.arima.it a nebo po domluve mozna tady
bud za 3 euro na http://www.arima.it a nebo po domluve mozna tady

[quote:f617a994d8="ork"]Mám dotaz, kde bych našel hrací plán pro toto rozšíření?[/quote:f617a994d8]
normálně si vlez na ty www co píše srab a tam si hrací plán ulož jako obrázek a pak vytiskni...tak jsem to udělal já a v poho
foi
normálně si vlez na ty www co píše srab a tam si hrací plán ulož jako obrázek a pak vytiskni...tak jsem to udělal já a v poho

foi
[quote:623f2c42b0="Anonymous"][quote:623f2c42b0="ork"]Mám dotaz, kde bych našel hrací plán pro toto rozšíření?[/quote:623f2c42b0]
foi[/quote:623f2c42b0]
také jsem se na tu odpověď mohl přihlásit

foi[/quote:623f2c42b0]

- srab
- Site Sherif
- Kontaktovat uživatele:
[quote:cfb7d0e25b="foi"][quote:cfb7d0e25b="Anonymous"][quote:cfb7d0e25b="ork"]Mám dotaz, kde bych našel hrací plán pro toto rozšíření?[/quote:cfb7d0e25b]
foi[/quote:cfb7d0e25b]
[/quote:cfb7d0e25b]
No já mám ten originál
to PDF

foi[/quote:cfb7d0e25b]

No já mám ten originál

- eklp fistronek
plán gold mine
Zdarec.
Přijde vám dobře hratelný tento plán?
Zkoušel jsem s ním hrát jednou a přišlo mi to takové zdlouhavé. Taky jsem narazil na to, že protihráč vtrhl do zlatého dolu a v tu ránu byl prakticky neporazitelný.
Nemáte s tím nějakou zkušenost?
Přijde vám dobře hratelný tento plán?
Zkoušel jsem s ním hrát jednou a přišlo mi to takové zdlouhavé. Taky jsem narazil na to, že protihráč vtrhl do zlatého dolu a v tu ránu byl prakticky neporazitelný.
Nemáte s tím nějakou zkušenost?