Duch

Česko Slovenské rozšíření BANG!

Duch

Postby wometak » 03 Apr 2012, 09:03

Mám dotaz ke kartě duch. Je-li např. ve hře již jen šerif a odpadlík a někdo oživí banditu jako ducha. Pak ale někdo zabije šerifa. Kdo je vítězem hry? Odpadlík, protože bandita je již defacto mrtvý a hraje jen jako duch, nebo bandita vzhledem k tomu, že na kartě duch je napsáno, že hraje jako normální hráč? Díky.
wometak
 
Posts: 3
Joined: 03 Apr 2012, 08:17

Re: Duch

Postby benabel » 03 Apr 2012, 12:07

Bandita. Treba ostranit kartu Duch pred zabitim BANDITU.
User avatar
benabel
 
Posts: 376
Joined: 22 Jul 2010, 20:14

Re: Duch

Postby timco » 16 Apr 2012, 11:34

Ak nastala táto situácia ako opísal wometak, že ožije Bandita vďaku karte Duch, môžem zobrať túto kartu napr. Panicou! a dať ju pred iného mŕtveho hráča? A ten Bandita predtým čo ožil stále žije?
timco
 
Posts: 24
Joined: 08 Apr 2012, 11:53
Location: Revúca

Re: Duch

Postby Hrošík97 » 16 Apr 2012, 15:51

Žije jen tak dlouho jak má před sebou kartu Duch, jakmile ji někdo zruší nebo si ji vezme do ruky (potažmo vyloží před jiného hráče), tak první hráč s Duchem (u tebe Bandita) je automaticky vyřazen ze hry (mrtvý). Obecně řečeno: Už zabitý hráč žije s Duchem tak dlouho, jak má tuto kartu před sebou vyloženou. :wink:
Hrošík97
 
Posts: 133
Joined: 11 Feb 2012, 18:48

Re: Duch

Postby benabel » 16 Apr 2012, 19:35

Presne ako Hrosik pisal. Pokial mas Ducha pred sebou, tak si nazive. Sranda ak si ducha prehadzuju medzi sebou hraci.
User avatar
benabel
 
Posts: 376
Joined: 22 Jul 2010, 20:14

Re: Duch

Postby MartaSkovi » 24 May 2012, 20:02

Hrošík97 wrote:Žije jen tak dlouho jak má před sebou kartu Duch, jakmile ji někdo zruší nebo si ji vezme do ruky (potažmo vyloží před jiného hráče), tak první hráč s Duchem (u tebe Bandita) je automaticky vyřazen ze hry (mrtvý). Obecně řečeno: Už zabitý hráč žije s Duchem tak dlouho, jak má tuto kartu před sebou vyloženou. :wink:



a bere si za neho odmenu 3 karet? Kdyz takhle zabije banditu? Tim ze mu znici ducha a bandita zemre?
MartaSkovi
 
Posts: 51
Joined: 18 Apr 2012, 18:09

Re: Duch

Postby Kubis » 05 Jul 2012, 11:02

Chci se zeptat na stený případ jako u WOMETAK akorát že zemře odpadlík. Hraje se dál a šerif musí panikou nebo cat balou sebrat hartu duch anebo je hra ukončena a vítězí sherif?
Kubis
 
Posts: 1
Joined: 05 Jul 2012, 10:39

Re: Duch

Postby MarKr » 05 Jul 2012, 22:40

Hra pokračuje, dokud Šerif neodebere karu Duch, protože na kartě se píše něco ve smyslu, že takto oživený hráč hraje jako normálně. Tzn. je považován za hráče ve hře a pořád může teoreticky zabít šerifa a tím způsobit, že bandité vyhrají. Hra by končila jen v případě, že by oživený hráč byl Pomocník Šerifa a Odpadlík by zemřel....
MarKr
 
Posts: 100
Joined: 19 Apr 2012, 01:51

Re: Duch

Postby Salvador » 09 Jul 2013, 07:53

Jedna z nejlepších karet!Uplně normál,akorát nemůže umřít. :?: :!: :?: :!: :mrgreen:
User avatar
Salvador
 
Posts: 32
Joined: 24 Jun 2013, 15:50

Re: Duch

Postby Hrošík97 » 20 Jul 2013, 13:07

Sice odpovídám o rok později, ale to nevadí :D třeba se to někomu bude hodit. Bandita zabitý tím, že mu je odebrána karta Duch sice zemře, ale ten kdo mu ji bere si nelízne 3 karty, tuto odměnu můžeš dostat pouze při normálním zabití hráče.
Hrošík97
 
Posts: 133
Joined: 11 Feb 2012, 18:48

Re: Duch

Postby MartaSkovi » 20 Jul 2013, 23:02

Hrošík97 wrote:Sice odpovídám o rok později, ale to nevadí :D třeba se to někomu bude hodit. Bandita zabitý tím, že mu je odebrána karta Duch sice zemře, ale ten kdo mu ji bere si nelízne 3 karty, tuto odměnu můžeš dostat pouze při normálním zabití hráče.


ok, to jsem potreboval vedet....konecne... diky za odpoved ;-)
MartaSkovi
 
Posts: 51
Joined: 18 Apr 2012, 18:09

Re: Duch

Postby Waldrin » 17 Jan 2014, 20:35

zdravim chcem sa opytat na ulohu ducha ze ja dam nejakemu hracovi ducha ktory je odo mna napriklad 3 miesta vzdialeny ze ci moze hrac medzi mnou a tym duchom zrusit toho ducha ako ten mrtvy hrac si s nim prvy krat zahra?
Waldrin
 
Posts: 1
Joined: 17 Jan 2014, 20:31

Re: Duch

Postby MarKr » 19 Jan 2014, 11:33

Jestli jsem to správně pochopil, ptáš se, jestli je možné, když někomu dát kartu duch, aby tato karta byla odhozena dřív, než se na hráče Duch dostane řada, aby si s ní vůbec zahrál... Myslím, že to jde, protože v pravidlech se nepíše nic o tom, že Duch musí odehrát alespoň jeden tah, než se proti němu dá zakročit ;)
MarKr
 
Posts: 100
Joined: 19 Apr 2012, 01:51


Return to Udolí stínů

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron