Pár otázeček

vše ohledně stránek BANG.cz

Pár otázeček

Postby Kubajz23 » 14 Jul 2016, 09:52

Zdravím, měl bych pár dotazů na pravidla.

1. Když zahraju Dvojitou ránu, která karta zůstane na vrchu odhazovacího balíčku ? Dvojitá rána nebo Bang ? Je to důležité kvůli postavě Pedro Ramirez.

2. Když zahraju Kulomet, tak ostatní hráči postupně (ve směru hodinových ručiček) odhazují Vedle! Není ale úplně jasné, kdy se vyhodnotí další efekty...

Když někdo zahraje kartu Úhyb nebo Molly Stark využije svou schopnost, lízne si kartu hned, nebo počká až všichni ostatní hráči zahrají Vedle ?

Když někdo zahraje kartu Opětovaná palba, musím já (jako hráč, co zahrál Kulomet) okamžitě zahrát Vedle, nebo počkám až všichni ostatní hráči zahrají Vedle na Kulomet ? (podobná situace byla rozebírána v pravidlech Bang Duel a tam platí že efekt Bang z Opětované palby se uplatní až potom co se kompletně vyhodnotí Kulomet, nevím ale jak je toto závazné pro klasickou hru Bang).

Kdy si lízne kartu Bart Cassidy ??? Hned nebo také až po vyhodnocení celého Kulometu ?

Už dříve bylo zmíněno, že John Pain nestihne zahrát Vedle které otočí na Barel, ale co když to Vedle otočí hráč s Barelem, který reaguje na Kulomet před ním ?

3. Rýžovací mísu můžu používat jen ve svém tahu nebo kdykoliv ???.

Předem děkuji za odpovědi :).
Kubajz23
 
Posts: 40
Joined: 05 Feb 2014, 15:27

Return to Otázky a oznámení

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron