KALUMET jak je to stema karovyma kartama

vše ohledně stránek BANG.cz

KALUMET jak je to stema karovyma kartama

Postby kobous » 04 Jan 2014, 14:25

mam dotaz mam postavu se schopnosti ze na me nepusobi karove karty nebo Kalumet

1. kdyz mam tuhle schopnost a vystrelim na protihrace BANG a on da kartu vedle a je karova plati proti me nebo neplati ?

2.mam uhle schopnost a protihrac ma vylozene modre karty ktere jsou karove priklad ma mustanga plati proti me ten mustang ? nebo to same z barelem ma karovy barel muze ho pouzit proti memu BANGU ?



Dekuji za odpoved
kobous
 
Posts: 2
Joined: 04 Jan 2014, 14:07

Re: KALUMET jak je to stema karovyma kartama

Postby benabel » 05 Jan 2014, 22:10

Najprv skus sa pozriet do FAQ a dobre si precitaj, co je napisane. Takze odpovede:

1, Tu to neplati. On sa vyhol tvojmu BANG!u. Tato schopnost plati iba na karty, ktore hraju ostatny hraci voci tebe.

2, Plati.

Vseobecnosti tato schopnost (Apache Kid alebo Kalumet) ti dava imunitu iba voci karovym kartam hrany ostatnymi hraci:

- 50 % BANG!
- 33 % Duelov
- 33 % Panik a Cat Balou
- Immunita voci Indianom, Divokej Bande, Tomahawku
User avatar
benabel
 
Posts: 376
Joined: 22 Jul 2010, 20:14

Re: KALUMET jak je to stema karovyma kartama

Postby narutto » 10 Nov 2014, 11:17

mám k tomu ještě jeden dotaz , mám kalumet a hraji na hráče duel , může proti mě v duelu použít kulový bang ?
narutto
 
Posts: 1
Joined: 03 Mar 2011, 22:59

Re: KALUMET jak je to stema karovyma kartama

Postby Ferco » 10 Jul 2018, 17:57

V novom rozšírení Ozbrojení a Nebezpeční je zbraň - Dvojhlavňovka, pri ktorej kárové karty Bang! sú nezrušiteľné, tak sa pýtam, ako to je s Apache Kid-om a Kalumetom?
Ferco
 
Posts: 21
Joined: 25 Jan 2018, 13:42

Re: KALUMET jak je to stema karovyma kartama

Postby hainzik » 20 Jul 2018, 13:26

V duelu myslím, že může hráč hrát i kárový BANG! protože je odhozen. Ale nevím to jistě a je třeba se na tom domluvit.

U dvouhlavňovky, je ta normální kárový BANG! kterému se nelze bránit kartami s efektem vedle (takhle to chápu). Takže nelze hrát kárový BANG! na někoho s kalumetem nebo Apache Kida.
hainzik
 
Posts: 18
Joined: 29 Aug 2013, 09:07

Re: KALUMET jak je to stema karovyma kartama

Postby Kubajz23 » 13 Oct 2018, 10:15

Zdravím, jak je to se Silverem ? Je kárový a je v podstatě hraný v kole jiných hráčů, takže by podle definice k Apachovi nikoho přibližovat neměl.

A jak je to s Bombou ? Taktéž je kárová, před Apache ji určitě vyložit nemůžu, ale můžu mu ji poslat, když už "koluje" ve hře ? Taky bych spíš řekl, že ne.
Kubajz23
 
Posts: 40
Joined: 05 Feb 2014, 15:27

Re: KALUMET jak je to stema karovyma kartama

Postby Uncle Will » 13 Oct 2018, 10:54

Myslim, že Silvera použít můžeš. Ty ho nehraješ na Apache, nýbrž na sebe a pak pouze využíváš jeho schopnost. Kdesi se tady řešilo, jestli se na Apache může střílet z Lematu( ten je taky kárový). Pokud si pamatuji, došlo se k názoru, že může.

Ad Bomba- Poslat mu ji klidně můžeš, když mu ale bouchne, stejně to nebude mít žádný efekt. Stejně tak můžeš na Apache klidně hrát kárové karty, akorát na něj nebudou mít žádný efekt. Takže je to vlastně skoro zbytečné.
Uncle Will
 
Posts: 48
Joined: 01 Sep 2016, 13:11


Return to Otázky a oznámení

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest