Nekonečné lízání karet!

vše ohledně stránek BANG.cz

Nekonečné lízání karet!

Postby MEK_KILL » 23 Jul 2021, 17:51

Když si některý hráč lízne např. Dostavník, v odhazovacím balíčku není žádná karta a v A Fistful Of Cards je Opuštěný důl „Miniera Abbandonata“ co způsobí že „Během fáze 1 si každý hráč, pokud je to možné, táhne karty z odhazovacího balíčku. Celé kolo se karty odhazují lícem dolů do normálního balíčku“ tak ten hráč který má Dostavník ten Dostavník odhodí do Normálního balíčku kvůli Opuštěnému Dolu, ale zase si ho lízne zpátky, protože v odhazovacím balíčku nejsou karty, tudíž si z něj nemůže líznout a líže si z Normálního. Tímhle si pořád bere Dostavník zpátky a zase ho odhazuje a může si líznout rovnou celý balíček. Jestli někdo víte že se to má hrát jinak, nebo co s tím a nebo je to prostě chyba Bangu tak prosím napište. Díky - MEK
MEK_KILL
 
Posts: 1
Joined: 23 Jul 2021, 17:36

Re: Nekonečné lízání karet!

Postby andy636 » 25 Jul 2021, 10:16

Čo sa týka pôvodného textu karty Opuštěný důl, tak český preklad to možno nevystihol najlepšie:
1) Do normálneho balíčku sa odhadzujú karty len ak sa potiahla aspoň jedna karta z odhadzovacieho.
2) Do normálneho sa potom karty len "odhadzujú", nie "zahrajú": t.j. keď chceš zahrať Dostavník, tak ho dáš do odhadzovacieho balíčku. Do normálneho naopak idú napr. karty nad limit v 3. fáze.
(Viz FAQ v sekcii Ke stažení)

Keďže toto je vcelku mätúca definícia, novšia vezia Fistful má upravené pravidlá:
During his phase 1, each player draws from the discards (if they run out, from the deck). In his phase 3, he discards face down on the deck


Teda do doberacieho balíčku idú len tie karty nad limit v 3. fáze a to bez ohľadu na efekt v 1. fáze.
User avatar
andy636
 
Posts: 209
Joined: 07 Sep 2010, 18:02


Return to Otázky a oznámení

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests