Mohu vyložit modrou kartu před jiného hráče?

pravidla a nejčastěji kladené otázky

Mohu vyložit modrou kartu před jiného hráče?

Postby Rrrrrr » 01 Jul 2018, 11:18

Ahoj,

Mohu vyložit modrou kartu před jiného hráče?
Např. Pomocnik vyloží Barel před šerifa, bandita vylozi pušku winchester před (kolegu jiného) banditu....

Děkuji
Rrrrrr
 
Posts: 2
Joined: 01 Jul 2018, 11:10

Re: Mohu vyložit modrou kartu před jiného hráče?

Postby Uncle Will » 01 Jul 2018, 17:47

Ne.
V základních pravidlech se píše, že modré karty zůstávají ležet před hráčem, kterému patří. Výjimkou je karta Odměna z rozšíření Údolí stínů.
Nicméně, jestli už jste na to zvyklí a baví vás to, hrajte to klidně takhle. Je to vaše hra a má sloužit vaší zábavě.
Uncle Will
 
Posts: 48
Joined: 01 Sep 2016, 13:11


Return to Pravidla & FAQ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest