Stránka 1 z 1

Flint Westwood

Napsal: 25 črc 2010, 13:43
od benabel
(4 životy)

Raz za svoj tah, moze vymenit 1 kartu z ruky za 2 karty z ruky u ineho hraca.

Re: Flint Westwood

Napsal: 25 pro 2010, 23:13
od Rinter
Chci se zeptat kolikrát za kolo můžu vyměnit jednu kartu za 2. Jestli jen jednou nebo víckrát.

Re: Flint Westwood

Napsal: 29 bře 2011, 12:31
od Cecko
V návodu se píše:
Flint Westwood (4 životy): Během svého tahu může vyměnit jednu kartu ze své ruky za 2 karty náhodně vybrané z ruky jiného hráče.
Upřesnění: Kartu z ruky si hráč zvolí, nebere ji náhodně. Pokud má cílový hráč pouze jednu kartu, dostanete pouze jednu kartu.

Podle mě je to tak, že Hráč1 (s postavou Flinta) ma 4 karty, Hrač2 (s postavou napr. Grega Diggera) má 5 karet.
Hráč1 je na tahu, vybere si z ruky svoji jednu kartu a pak si náhodně vybere 2 karty z pěti pana Diggera a vymění je.
Kamarád se se mnou hádal, že podle něj je to tak, že Hráč1 si vybere 1 svoji a Hráč2 si dvoje sám vybere a ty Hráči1 pak dá.
Odvolával se na to, že Flint si bere karty z ruky hráče a v upřesnění je "Kartu z ruky si hráč zvolí, nebere ji náhodně"
Bral upřesnění jako menší oslabení Flinta, aby nebyl moc silnej.
Podle mě mám pravdu já, ne on. Jak to hrajete vy?
Snad jsem to napsal srozumitelně.

Re: Flint Westwood

Napsal: 29 bře 2011, 12:42
od Eskel
na flintovy je jasně psáno že karty jsou náhodně. Ale my hrajem také že si poškozený vybírá protože je to přebůstlá vlastnost

Re: Flint Westwood

Napsal: 09 srp 2011, 22:23
od salierysss
Ahoj, dneska jsem to hrál poprvé s touto postavou. Hráli jsme to tak, že tento proces může provést kolikrát chce hráč za hru... to jest, že výměna může provést kolikrát che během svého tahu.... ale v tom případě mi přijde, že tato postava se stává nejsilnější...

Re: Flint Westwood

Napsal: 10 srp 2011, 09:04
od benabel
Ano je to silna postava i s pouzitim schopnosti raz za kolo. V duelu 2 postav ma navrh.

Dat opomentovi napr: shoofiled za jedo dve karty.

Inak moze sluzit aku bust serifa. Daj serifovi: Fell fargo, Wisky, ...., za jeho jednu kartu.

Taka postava je asi jedna z najsilnejsich v novej edicii.

Re: Flint Westwood

Napsal: 10 srp 2011, 10:19
od Chlastyml
benabel píše:Ano je to silna postava i s pouzitim schopnosti raz za kolo. V duelu 2 postav ma navrh.

Dat opomentovi napr: shoofiled za jedo dve karty.

Inak moze sluzit aku bust serifa. Daj serifovi: Fell fargo, Wisky, ...., za jeho jednu kartu.

Taka postava je asi jedna z najsilnejsich v novej edicii.
Ano taková karta je tedy nejsilnější nejen v této edici, ale v celé hře, neboť jakmile se dostane na řadu a svoji schopnost může používat stále (není omezen počtem výměny), tak dostane všechny karty od soupeřů kromě jedné a to mi připadá jako blbost. (Stále vyměňuje jednu svoji kartu za dvě jiného hráče, takže dostane třeba 10 karet od spoluhráčů)

Re: Flint Westwood

Napsal: 11 pro 2011, 11:43
od ohi123
My to hrame tak ze sme to obmedzili 2x za kolo u 2 roznych hracov lebo inak my to prijde nedomyslene

Re: Flint Westwood

Napsal: 11 pro 2011, 18:35
od benabel
ohi123 píše:My to hrame tak ze sme to obmedzili 2x za kolo u 2 roznych hracov lebo inak my to prijde nedomyslene
Cital si doplnujuce pravidla. Tam sa uvadza iba raz za kolo. Inak by bol velmi silny.

Re: Flint Westwood

Napsal: 26 pro 2011, 16:03
od C-Joe
Ja bych to sním hrál tak že ten s kým si bude Flint chtít ty karty vyměnit bude brát náhodně jednu jeho kartu a on bude brát náhodně jeho dvě karty. (Vím sice že pravidlech je že si ji vybere sám ale příjde mi to moc silny.)

Re: Flint Westwood

Napsal: 03 pro 2013, 18:52
od creepers12
neni to špatná postava teren je stejně nejlepší :D

Re: Flint Westwood

Napsal: 03 pro 2013, 21:36
od benabel
creepers12 píše:neni to špatná postava teren je stejně nejlepší :D
Flint Westwood je podla mna lepsi nez Terren Kill. Je silnejsi nez Slab The Killer. My sme si jeho schopnost obmedzili vymenu 1 karty za 1 nahodnu kartu.

Re: Flint Westwood

Napsal: 04 pro 2013, 14:14
od creepers12
piš co chceš mi hrajeme bang tak jsem štastnej nevim co ti

Re: Flint Westwood

Napsal: 26 říj 2021, 09:51
od Johny222
V často kladených dotazech na stránkách Bangu je jasně napsáno že schopnost může použít jedenkrát za kolo

Re: Flint Westwood

Napsal: 31 říj 2021, 11:50
od Johny222
Flint Westwood (4 životy): Během svého tahu může vyměnit jednu kartu ze své ruky za 2 karty náhodně vybrané z ruky jiného hráče.

Upřesnění: Kartu z ruky si hráč zvolí, nebere ji náhodně. Pokud má cílový hráč pouze jednu kartu, dostanete pouze jednu kartu.

Takže Flint si vybere kartu ze své ruky a náhodně si vezme dvě od protihráče.

Schopnost může použít jen jednou za kolo.