Page 2 of 3

PostPosted: 10 Jul 2007, 17:06
by Zosivacka
Mam otazku.
Ked ma suzy poslednu kartu paniku tak pouzije paniku a....
a) potiahne si kartu z balicka lebo nic nema a potom superov cucne kartu
alebo
b)iba superovi cucne kartu
a ako je to v pripade hokynarstva, uhybu, wells fargo, dostavnik, a tak...
Ja to hravam tak, ze ked ma poslednu kartu wells fargo, pouzije ju a potiahne si jednu kartu lebo nic nema a az potom tie tri. Tak isto robim aj v pripade s poslednou kartou uhyb - pouzijem uhyb, potiahnem lebo nic nemam a potom potiahnem za uhyb. Je to spravné?

PostPosted: 10 Jul 2007, 18:23
by srab
[quote:bffe736e95="Zosivacka"]Mam otazku.
Ked ma suzy poslednu kartu paniku tak pouzije paniku a....
a) potiahne si kartu z balicka lebo nic nema a potom superov cucne kartu
alebo
b)iba superovi cucne kartu
a ako je to v pripade hokynarstva, uhybu, wells fargo, dostavnik, a tak...
Ja to hravam tak, ze ked ma poslednu kartu wells fargo, pouzije ju a potiahne si jednu kartu lebo nic nema a az potom tie tri. Tak isto robim aj v pripade s poslednou kartou uhyb - pouzijem uhyb, potiahnem lebo nic nemam a potom potiahnem za uhyb. Je to spravné?[/quote:bffe736e95]
Je. Protože nemá jinou kartu v ruce tak si líže, jedině v případě Duelu jet ojinak více v FAQ BANG! zde.

PostPosted: 03 Jan 2008, 22:54
by Othar
toto je podla mna uplne naj postava, teda ja ju mam najradsej! :D

PostPosted: 08 Feb 2008, 02:31
by Dawe-san
Docela husta, jednou se mi povedlo kdyz jsem byl pomocnik serifa ktery sedel po me levici v jednom kole zastrelit 3 lidi po me pravici az k serifovi (hralo nas zrovna 5) :p kdyz to chodi tak to chodi,
hravame to tak, ze,
-nesmi si samovolne zahazovat karty (neprekvapive),
-pri pouziti wells fargo nebo karet co si lize i kdyz to pouzije jako posledni tak si nelizne jednu kartu za schopnost a pak dalsi karty za pouzitou kartu jak to tu nekdo vysvetloval,
-nemuze si menit zbran stejnou zbrani
-kdyz pouzije paniku i kdyz je posledni, jen si vezme kartu od hrace, ne z baliku
-muze pouzit schopnost porad a nekolikrat v kole

PostPosted: 24 Feb 2008, 09:51
by Denny Braids
Myslím, že Suzy ji v pohodě, když se ji to povede tak protočí 20 karet za jedno kolo, jindy schopnost nepoužije za celou hru...

Největší problém byl ale s hráči, kteří se snažili zbavit karet tak že vystřelili druhý Bang! a pak dělali že si mysleli že ještě nestříleli. A jelikož hrajeme pravdlem karta leží hra běží, tak si ten Bang! i když neměl efekt (byl druhý) vzít zpět nemůže, tím ale docílili toho že namají kartu na ruce.

Tak jsem tam dopsal (jelikož jsem si chary udělal znova v generátoru) že pokud se jakékoli karty na ruce zbaví nedovoleným způsobem (i omylem) ztrácí schopnost až do fáze 1 své příštího tahu. O kartu tedy nepřijde (dobere si ji před lízáním) a po celé kolo nemá žádné karty na ruce a nic nelíže.

Potom bych řekl že je to vyvážený charakter a jiné, jako např. Molly Stark sou asi i lepší.

PostPosted: 24 Feb 2008, 09:54
by Denny Braids
[quote:3d1488b719="srab"][quote:3d1488b719="Zosivacka"]Mam otazku.
Ked ma suzy poslednu kartu paniku tak pouzije paniku a....
a) potiahne si kartu z balicka lebo nic nema a potom superov cucne kartu
alebo
b)iba superovi cucne kartu
a ako je to v pripade hokynarstva, uhybu, wells fargo, dostavnik, a tak...
Ja to hravam tak, ze ked ma poslednu kartu wells fargo, pouzije ju a potiahne si jednu kartu lebo nic nema a az potom tie tri. Tak isto robim aj v pripade s poslednou kartou uhyb - pouzijem uhyb, potiahnem lebo nic nemam a potom potiahnem za uhyb. Je to spravné?[/quote:3d1488b719]
Je. Protože nemá jinou kartu v ruce tak si líže, jedině v případě Duelu jet ojinak více v FAQ BANG! zde.[/quote:3d1488b719]

Podle pravidel si vždy dolízne jednu kartu a až pak se vyhodnotí efekt karty kterou zahrála, ale jak si pravidla pozměníte je jen na vás.

PostPosted: 10 Mar 2008, 22:32
by p!nk p!ggy
ta postava je sice VYBORNA,ale jak zde jiz bylo mnohokrat napsano zas moc takovych vymozenosti nema..jako neni to nejidealnejsi..samozrejme kdyz treba s klukama hrajem na dve postavy ta susy a willi nebo susi a slap tak ostatni nemaj sanci:)..kazdopadne to hrajem tak ze kdyz nema v ruce nic lizne si at je to kdykoliv..takze treba pak kamos ji mel a mel vulcanica takze si lizil bang lizl bang a takhle hral dokud nedostal vedle a pak byl mrtvej..vyvazena je podle me akorat..
(pokud nehraje proti postavam typu od vsech hracu je vzdalenost plus-minus jedna tyhle dve postavy jsou podle me uplne na....)..:) ale je to vec nazoru..podle me je susi super jedna z tech lepsich karet..

PostPosted: 11 Jun 2008, 20:59
by Bengálec
Jaktože nemá!? Podle mě příkaz "když nemá kartu v ruce, jednu si vezme" je dvojsmyslnej a kámoš to hrál tak, že karty vždycky položil na stůl a jednu si vzal :). Aspoň takhle to kámoš pochopil :twisted: Takhle se suzy dostává nejsilnější postavou ve hře a takřka neporazitelnou!!!......... Co vy na to??

PostPosted: 12 Jun 2008, 10:10
by srab
To si nemyslím i třeba Paul Regret má co do sebe. Skoro každá postava, krom snad Vulture Sam a Herb Hunter.

PostPosted: 13 Jun 2008, 13:30
by Feri_01
náhodou aj taký vulture si vie na?aha? 20 kariet

Re: Suzy Lafayette

PostPosted: 12 Aug 2011, 11:47
by machalkingos
Já bych se tady vyjádřil ... a pokuste se prosím někdo reagovat!

Mám Suzy, v rozšíření Divoký západ přijde na řadu karta Showdown (každá karta může být hrána jako by to byla karta Bang!, každá karta Bang! může být hrána jako by to byla karta Vedle!); Suzy (já) mám před sebou Volcanic, Appaloosa, Silver...

Tím pádem prakticky všichni umírají, protože já do všech můžu pálit jako šílený ... (teoreticky vlastně i bez těch koňů - jen by to trvalo dýl).

A pak mi řekněte, že to není nejsilnější karta!

S kamarádama uvažujeme o jejím úplném vyřazení, nebo alespoň redukcí schopnosti na např. "jen jedenkrát za kolo..."

Re: Suzy Lafayette

PostPosted: 13 Aug 2011, 08:35
by benabel
machalkingos wrote:Já bych se tady vyjádřil ... a pokuste se prosím někdo reagovat!

Mám Suzy, v rozšíření Divoký západ přijde na řadu karta Showdown (každá karta může být hrána jako by to byla karta Bang!, každá karta Bang! může být hrána jako by to byla karta Vedle!); Suzy (já) mám před sebou Volcanic, Appaloosa, Silver...

Tím pádem prakticky všichni umírají, protože já do všech můžu pálit jako šílený ... (teoreticky vlastně i bez těch koňů - jen by to trvalo dýl).

A pak mi řekněte, že to není nejsilnější karta!

S kamarádama uvažujeme o jejím úplném vyřazení, nebo alespoň redukcí schopnosti na např. "jen jedenkrát za kolo..."


POZOR: pravidlo tejto karty bolo uipravene Emilianom, lebo sme ho na toot upozornili ale az v case po vidani.

Po novom:

Liboovlnu kartu ako BANG kartu a BANG karta sa musi hrat ako VEDLE.

Re: Suzy Lafayette

PostPosted: 13 Aug 2011, 09:36
by machalkingos
I přes tuto změnu mi pořád přijde, že se jedná o příliš silnou kombinaci (Suzy + Showdown); pořád je velká spousta karet, které nejsou BANG kartou, nezasloužila by si Suzy ještě nějak zregulovat?

Re: Suzy Lafayette

PostPosted: 01 Jan 2012, 19:25
by Rippiac
Pročetl jsem si tento topic a rád bych se k jedné věci vyjádřil. Myslím, že když Suzy použije Paniku, Wells Fargo, Dostavník atd... (Zkrátka karty, kterými získává další karty), tak žádnou kartu k tomu nelíže, jelikož v ten moment probíhá vyhodnocování jiné karty (jako je to při Duelu) a na jeho konci opět kartu/y v ruce má.

Re: Suzy Lafayette

PostPosted: 03 Jan 2012, 23:26
by Vojta
Souhlasil bych s Rippiacem, taky hrajeme tak, že když zahrává jakoukoli kartu, která jí vynese jiné, tak nebere za schopnost (i když je zahrávaná karta její poslední z ruky).