Suzy Lafayette

od Apache po Willyho

Postby Zosivacka » 10 Jul 2007, 17:06

Mam otazku.
Ked ma suzy poslednu kartu paniku tak pouzije paniku a....
a) potiahne si kartu z balicka lebo nic nema a potom superov cucne kartu
alebo
b)iba superovi cucne kartu
a ako je to v pripade hokynarstva, uhybu, wells fargo, dostavnik, a tak...
Ja to hravam tak, ze ked ma poslednu kartu wells fargo, pouzije ju a potiahne si jednu kartu lebo nic nema a az potom tie tri. Tak isto robim aj v pripade s poslednou kartou uhyb - pouzijem uhyb, potiahnem lebo nic nemam a potom potiahnem za uhyb. Je to spravné?
Zosivacka
 
Posts: 3
Joined: 10 Jul 2007, 16:59

Postby srab » 10 Jul 2007, 18:23

[quote:bffe736e95="Zosivacka"]Mam otazku.
Ked ma suzy poslednu kartu paniku tak pouzije paniku a....
a) potiahne si kartu z balicka lebo nic nema a potom superov cucne kartu
alebo
b)iba superovi cucne kartu
a ako je to v pripade hokynarstva, uhybu, wells fargo, dostavnik, a tak...
Ja to hravam tak, ze ked ma poslednu kartu wells fargo, pouzije ju a potiahne si jednu kartu lebo nic nema a az potom tie tri. Tak isto robim aj v pripade s poslednou kartou uhyb - pouzijem uhyb, potiahnem lebo nic nemam a potom potiahnem za uhyb. Je to spravné?[/quote:bffe736e95]
Je. Protože nemá jinou kartu v ruce tak si líže, jedině v případě Duelu jet ojinak více v FAQ BANG! zde.
User avatar
srab
Site Sherif
 
Posts: 610
Joined: 30 May 2005, 09:11
Location: Štětí

Postby Othar » 03 Jan 2008, 22:54

toto je podla mna uplne naj postava, teda ja ju mam najradsej! :D
Othar
 
Posts: 6
Joined: 03 Jan 2008, 22:11
Location: Senica

Postby Dawe-san » 08 Feb 2008, 02:31

Docela husta, jednou se mi povedlo kdyz jsem byl pomocnik serifa ktery sedel po me levici v jednom kole zastrelit 3 lidi po me pravici az k serifovi (hralo nas zrovna 5) :p kdyz to chodi tak to chodi,
hravame to tak, ze,
-nesmi si samovolne zahazovat karty (neprekvapive),
-pri pouziti wells fargo nebo karet co si lize i kdyz to pouzije jako posledni tak si nelizne jednu kartu za schopnost a pak dalsi karty za pouzitou kartu jak to tu nekdo vysvetloval,
-nemuze si menit zbran stejnou zbrani
-kdyz pouzije paniku i kdyz je posledni, jen si vezme kartu od hrace, ne z baliku
-muze pouzit schopnost porad a nekolikrat v kole
Dawe-san
 
Posts: 8
Joined: 08 Feb 2008, 02:20

Postby Denny Braids » 24 Feb 2008, 09:51

Myslím, že Suzy ji v pohodě, když se ji to povede tak protočí 20 karet za jedno kolo, jindy schopnost nepoužije za celou hru...

Největší problém byl ale s hráči, kteří se snažili zbavit karet tak že vystřelili druhý Bang! a pak dělali že si mysleli že ještě nestříleli. A jelikož hrajeme pravdlem karta leží hra běží, tak si ten Bang! i když neměl efekt (byl druhý) vzít zpět nemůže, tím ale docílili toho že namají kartu na ruce.

Tak jsem tam dopsal (jelikož jsem si chary udělal znova v generátoru) že pokud se jakékoli karty na ruce zbaví nedovoleným způsobem (i omylem) ztrácí schopnost až do fáze 1 své příštího tahu. O kartu tedy nepřijde (dobere si ji před lízáním) a po celé kolo nemá žádné karty na ruce a nic nelíže.

Potom bych řekl že je to vyvážený charakter a jiné, jako např. Molly Stark sou asi i lepší.
Denny Braids
 
Posts: 3
Joined: 11 Nov 2007, 16:06

Postby Denny Braids » 24 Feb 2008, 09:54

[quote:3d1488b719="srab"][quote:3d1488b719="Zosivacka"]Mam otazku.
Ked ma suzy poslednu kartu paniku tak pouzije paniku a....
a) potiahne si kartu z balicka lebo nic nema a potom superov cucne kartu
alebo
b)iba superovi cucne kartu
a ako je to v pripade hokynarstva, uhybu, wells fargo, dostavnik, a tak...
Ja to hravam tak, ze ked ma poslednu kartu wells fargo, pouzije ju a potiahne si jednu kartu lebo nic nema a az potom tie tri. Tak isto robim aj v pripade s poslednou kartou uhyb - pouzijem uhyb, potiahnem lebo nic nemam a potom potiahnem za uhyb. Je to spravné?[/quote:3d1488b719]
Je. Protože nemá jinou kartu v ruce tak si líže, jedině v případě Duelu jet ojinak více v FAQ BANG! zde.[/quote:3d1488b719]

Podle pravidel si vždy dolízne jednu kartu a až pak se vyhodnotí efekt karty kterou zahrála, ale jak si pravidla pozměníte je jen na vás.
Denny Braids
 
Posts: 3
Joined: 11 Nov 2007, 16:06

Postby p!nk p!ggy » 10 Mar 2008, 22:32

ta postava je sice VYBORNA,ale jak zde jiz bylo mnohokrat napsano zas moc takovych vymozenosti nema..jako neni to nejidealnejsi..samozrejme kdyz treba s klukama hrajem na dve postavy ta susy a willi nebo susi a slap tak ostatni nemaj sanci:)..kazdopadne to hrajem tak ze kdyz nema v ruce nic lizne si at je to kdykoliv..takze treba pak kamos ji mel a mel vulcanica takze si lizil bang lizl bang a takhle hral dokud nedostal vedle a pak byl mrtvej..vyvazena je podle me akorat..
(pokud nehraje proti postavam typu od vsech hracu je vzdalenost plus-minus jedna tyhle dve postavy jsou podle me uplne na....)..:) ale je to vec nazoru..podle me je susi super jedna z tech lepsich karet..
p!nk p!ggy
 
Posts: 9
Joined: 10 Mar 2008, 10:12
Location: Praha

Postby Bengálec » 11 Jun 2008, 20:59

Jaktože nemá!? Podle mě příkaz "když nemá kartu v ruce, jednu si vezme" je dvojsmyslnej a kámoš to hrál tak, že karty vždycky položil na stůl a jednu si vzal :). Aspoň takhle to kámoš pochopil :twisted: Takhle se suzy dostává nejsilnější postavou ve hře a takřka neporazitelnou!!!......... Co vy na to??
Bengálec
 
Posts: 13
Joined: 11 Jun 2008, 19:06
Location: Česká Bříza, prdel světa

Postby srab » 12 Jun 2008, 10:10

To si nemyslím i třeba Paul Regret má co do sebe. Skoro každá postava, krom snad Vulture Sam a Herb Hunter.
User avatar
srab
Site Sherif
 
Posts: 610
Joined: 30 May 2005, 09:11
Location: Štětí

Postby Feri_01 » 13 Jun 2008, 13:30

náhodou aj taký vulture si vie na?aha? 20 kariet
User avatar
Feri_01
 
Posts: 19
Joined: 02 Sep 2007, 13:41

Re: Suzy Lafayette

Postby machalkingos » 12 Aug 2011, 11:47

Já bych se tady vyjádřil ... a pokuste se prosím někdo reagovat!

Mám Suzy, v rozšíření Divoký západ přijde na řadu karta Showdown (každá karta může být hrána jako by to byla karta Bang!, každá karta Bang! může být hrána jako by to byla karta Vedle!); Suzy (já) mám před sebou Volcanic, Appaloosa, Silver...

Tím pádem prakticky všichni umírají, protože já do všech můžu pálit jako šílený ... (teoreticky vlastně i bez těch koňů - jen by to trvalo dýl).

A pak mi řekněte, že to není nejsilnější karta!

S kamarádama uvažujeme o jejím úplném vyřazení, nebo alespoň redukcí schopnosti na např. "jen jedenkrát za kolo..."
machalkingos
 
Posts: 4
Joined: 08 Aug 2011, 19:13

Re: Suzy Lafayette

Postby benabel » 13 Aug 2011, 08:35

machalkingos wrote:Já bych se tady vyjádřil ... a pokuste se prosím někdo reagovat!

Mám Suzy, v rozšíření Divoký západ přijde na řadu karta Showdown (každá karta může být hrána jako by to byla karta Bang!, každá karta Bang! může být hrána jako by to byla karta Vedle!); Suzy (já) mám před sebou Volcanic, Appaloosa, Silver...

Tím pádem prakticky všichni umírají, protože já do všech můžu pálit jako šílený ... (teoreticky vlastně i bez těch koňů - jen by to trvalo dýl).

A pak mi řekněte, že to není nejsilnější karta!

S kamarádama uvažujeme o jejím úplném vyřazení, nebo alespoň redukcí schopnosti na např. "jen jedenkrát za kolo..."


POZOR: pravidlo tejto karty bolo uipravene Emilianom, lebo sme ho na toot upozornili ale az v case po vidani.

Po novom:

Liboovlnu kartu ako BANG kartu a BANG karta sa musi hrat ako VEDLE.
User avatar
benabel
 
Posts: 376
Joined: 22 Jul 2010, 20:14

Re: Suzy Lafayette

Postby machalkingos » 13 Aug 2011, 09:36

I přes tuto změnu mi pořád přijde, že se jedná o příliš silnou kombinaci (Suzy + Showdown); pořád je velká spousta karet, které nejsou BANG kartou, nezasloužila by si Suzy ještě nějak zregulovat?
machalkingos
 
Posts: 4
Joined: 08 Aug 2011, 19:13

Re: Suzy Lafayette

Postby Rippiac » 01 Jan 2012, 19:25

Pročetl jsem si tento topic a rád bych se k jedné věci vyjádřil. Myslím, že když Suzy použije Paniku, Wells Fargo, Dostavník atd... (Zkrátka karty, kterými získává další karty), tak žádnou kartu k tomu nelíže, jelikož v ten moment probíhá vyhodnocování jiné karty (jako je to při Duelu) a na jeho konci opět kartu/y v ruce má.
Rippiac
 
Posts: 22
Joined: 24 Sep 2011, 00:25

Re: Suzy Lafayette

Postby Vojta » 03 Jan 2012, 23:26

Souhlasil bych s Rippiacem, taky hrajeme tak, že když zahrává jakoukoli kartu, která jí vynese jiné, tak nebere za schopnost (i když je zahrávaná karta její poslední z ruky).
Vojta
 
Posts: 21
Joined: 03 Jan 2012, 23:21

PreviousNext

Return to Postavy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron