Suzy Lafayette

od Apache po Willyho

Suzy Lafayette

Postby Anonymous » 08 Mar 2006, 11:46

[img:27ba893a4b]http://www.bang.cz/images/char/bang/suzylafayette.jpg[/img:27ba893a4b]
"Suzy Lafayette (4 životy): kdykoli nemá žádnou kartu v ruce, lízne si novou z lízacího balíčku a to I při vyhodnocování jiné karty (např. nezbude-li ji žádná karta v probíhajícím Duelu)."

jak to hrajete? mi příjde jako celkem šílené povolání prostě pořád si dobírá jednu kartu odehraje dobere odehraje dobere to může hrát pořád, je to celkem divné? a v pravidlech nic není, že by mohla jen jednou za tah třeba.
Anonymous
 

Re: Suzy Lafayette

Postby srab » 08 Mar 2006, 13:47

[quote:1c65d9527e="renda"]"Suzy Lafayette (4 životy): kdykoli nemá žádnou kartu v ruce, lízne si novou z lízacího balíčku a to I při vyhodnocování jiné karty (např. nezbude-li ji žádná karta v probíhajícím Duelu)."

jak to hrajete? mi příjde jako celkem šílené povolání prostě pořád si dobírá jednu kartu odehraje dobere odehraje dobere to může hrát pořád, je to celkem divné? a v pravidlech nic není, že by mohla jen jednou za tah třeba.[/quote:1c65d9527e]
My to hrajem jak říkáš, ale neni to zas taková výhoda, uvědom si že když si lízne Vedle!, tak je opravdu "vedle jak ta jedle". Svévolně nemůže odhodit Vedle!
User avatar
srab
Site Sherif
 
Posts: 610
Joined: 30 May 2005, 09:11
Location: Štětí

Postby mr.kurtz » 08 Mar 2006, 18:51

Lízne si pokud žádnou kartu nemá a netrvá efekt jiné karty, např. Duel (viz FAQ ot. 24).
User avatar
mr.kurtz
 
Posts: 24
Joined: 07 Jan 2006, 14:33
Location: praha

Postby Anonymous » 10 Mar 2006, 11:54

jj diky za odpovedi uz je mi to jasne nasel jsem si i faq a tam je celkem dost veci :)
Anonymous
 

Postby W4RM4N1C » 21 Jul 2006, 09:42

Mno nevim jak Vy, ale prijde mi, ze lizat si za kazdou "prazdnou ruku" je dost na hlavu...na karte neni napsany, ze to plati vzdy, je tam pouze "jakmile nema..." a to je dost velkej rozdil. Podle me si Suzy lize je jednou, jinak by to bylo nehratelny. :twisted:
User avatar
W4RM4N1C
 
Posts: 6
Joined: 21 Jul 2006, 09:34

Postby srab » 21 Jul 2006, 10:07

A jaký je v tom rozdíl "prazdnou ruku" nebo "jakmile nema...", podle me je to to samí. Prostě kdykoliv nemá kartu v ruce, si lízne, jedno zdali ve vlastnim kole ci v kole jinych.
User avatar
srab
Site Sherif
 
Posts: 610
Joined: 30 May 2005, 09:11
Location: Štětí

Postby W4RM4N1C » 21 Jul 2006, 10:11

Ok je to vec nazoru, ale tim padem by se mela Suzy nejak vic vyvazit, protoze tohle z ni dela skoro nejsilnejsi postavu... 8)
User avatar
W4RM4N1C
 
Posts: 6
Joined: 21 Jul 2006, 09:34

Postby srab » 21 Jul 2006, 10:13

Vůbec nedělá, to přece nemůžeš tak jednoznačně říct. Třeba když na ní bude hrát Slab the Killer tak je to pro nej vyhoda, at si vyhaze karty a potom lizne jednu potrebuje dve vedle . :D
User avatar
srab
Site Sherif
 
Posts: 610
Joined: 30 May 2005, 09:11
Location: Štětí

Postby W4RM4N1C » 21 Jul 2006, 10:15

zapomnel si napsat Srab The Killer :D ale jo, to je pravda, jenze kdyz nebude ve hre Srab, tak stejne lize celkem nehorazny mnozstvi karet. zalezi na situaci samozrejme. ;)
User avatar
W4RM4N1C
 
Posts: 6
Joined: 21 Jul 2006, 09:34

Postby srab » 21 Jul 2006, 10:17

Podle me je to fakt o postavach, nekdy je zasita tak, ze toho fakt moc nezmuze. Jo sem vlastne zapomel "[b:684932c4c3]SRAB THE KILLA[/b:684932c4c3]" :twisted:
User avatar
srab
Site Sherif
 
Posts: 610
Joined: 30 May 2005, 09:11
Location: Štětí

Postby W4RM4N1C » 21 Jul 2006, 10:19

to taky a hlavne jak "vyjdou karty" v ruce.
User avatar
W4RM4N1C
 
Posts: 6
Joined: 21 Jul 2006, 09:34

Postby Zidane » 22 Jul 2006, 17:56

[quote:5bc27d2abe="W4RM4N1C"]Mno nevim jak Vy, ale prijde mi, ze lizat si za kazdou "prazdnou ruku" je dost na hlavu...na karte neni napsany, ze to plati vzdy, je tam pouze "jakmile nema..." a to je dost velkej rozdil. Podle me si Suzy lize je jednou, jinak by to bylo nehratelny. :twisted:[/quote:5bc27d2abe]

"Jakmile nemá kartu" znamená, když má prázdnou ruku, to dá logiku, to se nemusí řešit :) A ono je dost karet, co Suzy zastavěj - Vedle, nějaký kůň, kterého už má vyloženého, pivo, pokud má plný počet životů, jakákoliv zbraň jiná než Volcanic, pokud tento má vyložený a nechce se ho zbavit - v tom případě si musí tu jinou pistolku nechat v ruce, vyhodit ji nemůže, takže ono je to o náhodě, klidně a? líže kdykoliv, kdy má prázdnou ruku :)
Zidane
 
Posts: 33
Joined: 24 Jun 2006, 19:10

Postby xghost » 12 Sep 2006, 17:19

neprijde mi to tak dobry... jak uz tu nekdo psal. je tu spoustu karet co ji muzou zastavit... a dyz uz nekdo zivori s 1 kartou, tak to s nim jde vetsinou stejne zkopce.
User avatar
xghost
 
Posts: 22
Joined: 12 Sep 2006, 16:31

Postby Guest » 01 Jan 2007, 17:30

Nic proti, ale když člověk za tuhle postavu umí hrát tak opravdu není silnější postavy (zvláš? pokud se hraje s rozšířeními). Pokud ji dostane šerif tak má hru skoro vyhranou jelikož si prolíže takových karet, že se naprosto zabetonuje, časem se dostane na vulkána (bud sám nebo pomocí jiných karet, které lehce získá) a prostě jen krágluje jednoho hráče za druhým...

Tahle karta by si min zasloužila 3 životy, jelikož skoro žádná z takto kuchnutejch se ji nevyrovná...
Guest
 

Postby gigino » 01 Jan 2007, 22:02

No právě když se hraje s rozšířeními, tak má menší pravděpodobnost, že se prolíže kartama. Zelené karty sice může vyložit, ale použije je až při dalších tazích a jednou narazí na kartu kterou prostě nevyloži nebo nazahraje a je s ní ámen :lol: A zvláš? když je šerif ... dostane čutoru a co sní? Pak si na ní každý vystřelí ... na šerifa :P
User avatar
gigino
 
Posts: 14
Joined: 28 Dec 2006, 00:33

Next

Return to Postavy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest