Molly Stark

od Apache po Willyho

Molly Stark

Postby Gentleman » 15 Feb 2013, 10:36

Ahoj, zapochyboval jsem, jestli hrajeme postavu Molly správně, tak se radši ptám.

Dosud ji hrajeme tak, že když mimo svůj tah zahraje či odhodí libovolnou kartu, jednu si lízne. Uplatňuje se na všechny karty (např. při zahrání úhybu si líže hned 2). A Molly je zatraceně silná.

Někde jsem na netu našel, že se schopnost Molly uplatňuje jen na karty BANG!, Vedle a Pivo - což by ji o něco oslabilo. Ale byla to snad jediná zmínka a jelikož tady na fóru Molly vlastní prostor nemá, radši se ptám.

Co všechno Mollinu schopnost spouští? BANGy, Vedle a Pivo jsou jasné. Ale co Úhyb a karty z Údolí stínů - Opětovná palba, Útěk, Obětavý skok? Co Poker? A Divoká banda - když odhodí BANG!, lízne kartu, to je jasné. Ale když odhazuje 2 karty?

A nakonec Zuřivá Dorothy - když Molly někdo donutí zahrát kartu mimo svůj tah, taky si líže kartu? Za BANG! asi ano, ale i za ostatní (Panika, Indiáni, Hokynářství)?

Díky za odpověď.
Gentleman
 
Posts: 3
Joined: 14 Feb 2013, 00:28

Re: Molly Stark

Postby benabel » 15 Feb 2013, 10:47

Molly Stark:

Za kazdu "dobrovolne" hranu, ci odhodenu kartu mimo svoj tah si potiahne 1 kartu.

To dobrovolne je je dolezite:

Hrane: Vedle, Opatovana Palba, Uhyb, Pivo, Utek, Obetavy Skok.
Odhodene: BANG karty (pri Dueli, Indianoch, Divokej Bande) .
User avatar
benabel
 
Posts: 376
Joined: 22 Jul 2010, 20:14

Re: Molly Stark

Postby Sirsi » 28 Dec 2017, 18:57

Chtěl bych si ujasnit jak je to s touto postavou a zelenými kartami - Bible, Železný plát, Stetson, Sombrero? Pokud je mám vyložené a použiji je při protivníkově útoku, beru si jako Molly kartu z balíčku? Podle mě asi jo, ale mate nás věta v pravidlech "Vedle, Pivo nebo Bang" (tím pádem by nešel použít ani Úhyb)
Díky za vyjasnění
Sirsi
 
Posts: 1
Joined: 28 Dec 2017, 18:50

Re: Molly Stark

Postby Kubajz23 » 02 Jan 2018, 10:51

Podle oficiálních pravidel nelze schopnost Molly Stark používat na zelené karty.
Kubajz23
 
Posts: 40
Joined: 05 Feb 2014, 15:27


Return to Postavy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest