Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)




Zlatá horečka | Často kladené otázky Print
Friday, 04 October 2019 22:16 | Written by Andy636
NO TRANSLATION AVAILABLE

1. Když jsem vyřazen ze hry jako Odpadlík počas varianty Stínový pistolník mám spočítat odhalené karty rolí hned?

Ne, vezměte si kartu "stínového odpadlíka", ale jste dočasně ze hry a musíte čekat až do dalšího tahu. Na začátku vašeho dalšího tahu se vrátíte do hry jako stínový odpadlík a přidáte se na stranu podle pravidel.

2. Můžu hrát variantu Stínový pistolník ve hře osmi hráčů?

Ano, můžete. Jeden odpadlík požije kartu "stínového odpadlíka" a druhý použije běžnou kartu Odpadlíka: otočenou normálně když hrá jako stínový pomocník a otočenou nadol když hrá jako stínový bandita. Se dvěma stínovými odpadlíkmi hrajete normálně podle pravidel: když je čas aby se přidal na některou stranu druhý odpadlík se počíta v rámci strany ve které byl na konci posledního tahu. Pokud se ješte nepřidal k žádne straně, ignorujte ho.

3. Ponechám si svou kartu postavy když jsem vyřazen počas varianty Stínový pistolník?

Ano, ponecháte. Ale mimo svůj tah jste mimo hru ve všech ohledech a vaše schopnost neplatí.

4. Když Šerif zabije Pomocníka musí odhodit své karty vybavení?

Ano, musí odhodit všechny své karty.

5. Jak funguje schopnost Luckyho Duka s kartou Rum?

Lucky Duke si lízne až 5 karet místo čtyř.

6. Může Don Bell použít svou schopnost když je ve Vězení?

Ne, nemůže.

7. Kdy mám zahrát kartu Wanted?

Musíte ji zahrát hned po koupi buď na sebe nebo na jiného hráče.

8. Jak funguje vybavení Zlatá horečka se schopností Joshe McClouda, když je stínovým pistolníkem?

Když skončí Joshův tah, odhodí všechny své karty, jelikož nemá žádne životy. Teď může začít další tah (lízne dvě nové karty a hrá jako obvykle).

9. Získá Vulture Sam mé karty když jsem vyřazen a stanu se stínovým odpadlíkem?

Ano, získá. Když opouštíte hru jako "bězný" pistolník, Vulture Sam si bere vaše karty podle pravidel. Ale když už jste stínový pistolník, jeho schopnost neplatí na vás neplatí.

10. Můžu zaplatit Symbol zlatého valounu abych odhodil kartu vybavení (například Wanted), která je vyložená přede mnou?

Ne, můžete odhodit karty, které jsou před jiními hráči.

11. Můžu použít Pivo abych získal Symbol zlatého valounu, když zůstali ve hře jenom dva hráči?

Ano, můžete.

12. Jak funguje schopnost Johna Paina s kartou Rum?

Bere si do ruky všechny "sejmuté" karty po jedné dokud jich nemá šest.

13. Jak funguje schopnost Dona Bella s kartou Město duchů?

Když Don hraje jako duch a jeho tah skončí, je rovnou vyřazen, jeho schopnost se neaktivuje. Efekt karty Město duchů má přednost před schopností postavy.

14. Jak funguje schopnost Tequila Joea s kartou Láhev?

Pokud se rozhodne ji zahrát jako Pivo, získá jenom jeden život.

15. Jak funguje schopnost Tequila Joea s možností získat Symbol zlatého valounu za pivo?

Získá jenom jeden Symbol zlatého valounu, ne dvě.